Firari tombalacı kaçamadı

Asayiş 27.09.2017 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Firari tombalacı kaçamadı

Firari tombalacı kaçamadı
Antalya’da yasa dışı tombala oynatan cezaevi firarisi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar sonucu yasa dışı tombala oynatan 35 yaşındaki Ö.A.’yı teknik ve fiziki takibe aldı. Ö.A., dün öğleden sonra Kızıltoprak Mahallesi’nde kovalamaca sonucu otomobili içinde yakalandı. Ö.A.’nın üzerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirildi. Ö.A.‘nın yapılan kimlik sorgusunda 2 yaralama, 1 mühür bozma suçlarından 3 yıl 9 ay kesilmiş hapis cezasının olduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Firari tombalacı kaçamadı

Antalya’da yasa dışı tombala oynatan cezaevi firarisi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar sonucu yasa dışı tombala oynatan 35 yaşındaki Ö.A.’yı teknik ve fiziki takibe aldı. Ö.A., dün öğleden sonra Kızıltoprak Mahallesi’nde kovalamaca sonucu otomobili içinde yakalandı. Ö.A.’nın üzerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde, 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirildi. Ö.A.‘nın yapılan kimlik sorgusunda 2 yaralama, 1 mühür bozma suçlarından 3 yıl 9 ay kesilmiş hapis cezasının olduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.