FİNLANDİYA'DAN ANTALYA'YA GELEN 189 KİŞİLİK İLK TURİST KAFİLESİ KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Turizm 12.03.2016 - 16:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FİNLANDİYA'DAN ANTALYA'YA GELEN 189 KİŞİLİK İLK TURİST KAFİLESİ KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

FİNLANDİYA'DAN ANTALYA'YA GELEN 189 KİŞİLİK İLK TURİST KAFİLESİ KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
 Finlandiya’dan Türkiye’ye gelen gelen ilk turist kafilesi Antalya'da karanfillerle karşılandı. 189 kişilik turist kafilesinde Antalya’ya kampa gelen Finlandiya Futbol Federasyonuna bağlı 38 hakem de yer alıyor.  Detur uçağıyla Finlandiya’dan Antalya’ya gelen ilk turist kafile Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Yüzde 50 oranında düşüş yaşanan Finlandiya pazarının temsilcileri olan 189 kişilik turist kafilesinde Antalya’ya kampa gelen Finlandiya Futbol Federasyonuna bağlı 38 hakem de yer alıyor. Finlandiyalı turistler, firma yetkilileri tarafından apronda karanfille karşılandı. Türkiye’ye gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden turistler, Türkiye’de neler olup bittiğini bildiklerini ifade ederek, herhangi bir problemin olmadığını söylediler. “ANTALYA’YA KORKMADAN GELİYORUM” Türkiye ile Rusya arasında yaşananların politik olduğunu ifade eden Finlandiyalı turist, “Türkiye’ye gelmekten korkmuyorum. Antalya’da evim var, burada yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Burada alanları Allah biliyor. Antalya’ya korkmadan geliyorum” diye konuştu. Bir başka turist ise, “İlk defa Türkiye’ye geliyorum. Büyük şehirlerde yaşanan olumsuzluklar dünyanın her tarafında olabiliyor. Acentelerin Türkiye’yi tercih etmesinde bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. “SPOR BARIŞ DİLİDİR” Turist kafilesi ile birlikte Antalya’ya tatil gelen Finlandiya Futbol Federasyonu hakemi ise, “Spor her zaman dünyada barış dilidir. Politika ile alakası yoktur. Daha önceki yıllarda da Türkiye’yi ziyaret etme fırsatı yakaladım. Havaların güzel olmasında ve otellerin organizasyonundan çok memnunum. Futbol sahaları otellere yakın olması ve iyi olması tercih etmemem de önemli tol oynadı. Cüneyt Çakır’ı tanıyorum” diye konuştu. “YÜZDE 80 ORANINDA KAYIP SÖZ KONUSU” Detur Kurumsal iletişim danışmanı Mesut Kanat ise 2016 yılının turizm camiası için zor bir yıl olacağını ifade etti. Türkiye’de ve çevresinde bulunan ülkelerde zor şeyler yaşandığını aktaran Kanat,”Yaşanmaması gereken bir çok şey coğrafyamızda yaşanıyor. Bunun ilk etkisini turizm sektöründe görüyoruz. Rezervasyonlarda çok büyük kayıplar yaşıyoruz. Norveç, İsveç ve Danimarka pazarında yüzde 80 oranında kayıp söz konusu. Finlandiya’da ise yüzde 50 oranında bir düşüş var. Bu rakamlar zor rakamlar” diye konuştu.
FİNLANDİYA'DAN ANTALYA'YA GELEN 189 KİŞİLİK İLK TURİST KAFİLESİ KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

 Finlandiya’dan Türkiye’ye gelen gelen ilk turist kafilesi Antalya'da karanfillerle karşılandı. 189 kişilik turist kafilesinde Antalya’ya kampa gelen Finlandiya Futbol Federasyonuna bağlı 38 hakem de yer alıyor. 
Detur uçağıyla Finlandiya’dan Antalya’ya gelen ilk turist kafile Antalya Havalimanı’na iniş yaptı. Yüzde 50 oranında düşüş yaşanan Finlandiya pazarının temsilcileri olan 189 kişilik turist kafilesinde Antalya’ya kampa gelen Finlandiya Futbol Federasyonuna bağlı 38 hakem de yer alıyor. Finlandiyalı turistler, firma yetkilileri tarafından apronda karanfille karşılandı. Türkiye’ye gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden turistler, Türkiye’de neler olup bittiğini bildiklerini ifade ederek, herhangi bir problemin olmadığını söylediler.
“ANTALYA’YA KORKMADAN GELİYORUM”
Türkiye ile Rusya arasında yaşananların politik olduğunu ifade eden Finlandiyalı turist, “Türkiye’ye gelmekten korkmuyorum. Antalya’da evim var, burada yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Burada alanları Allah biliyor. Antalya’ya korkmadan geliyorum” diye konuştu. Bir başka turist ise, “İlk defa Türkiye’ye geliyorum. Büyük şehirlerde yaşanan olumsuzluklar dünyanın her tarafında olabiliyor. Acentelerin Türkiye’yi tercih etmesinde bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.
“SPOR BARIŞ DİLİDİR”
Turist kafilesi ile birlikte Antalya’ya tatil gelen Finlandiya Futbol Federasyonu hakemi ise, “Spor her zaman dünyada barış dilidir. Politika ile alakası yoktur. Daha önceki yıllarda da Türkiye’yi ziyaret etme fırsatı yakaladım. Havaların güzel olmasında ve otellerin organizasyonundan çok memnunum. Futbol sahaları otellere yakın olması ve iyi olması tercih etmemem de önemli tol oynadı. Cüneyt Çakır’ı tanıyorum” diye konuştu.
“YÜZDE 80 ORANINDA KAYIP SÖZ KONUSU”
Detur Kurumsal iletişim danışmanı Mesut Kanat ise 2016 yılının turizm camiası için zor bir yıl olacağını ifade etti. Türkiye’de ve çevresinde bulunan ülkelerde zor şeyler yaşandığını aktaran Kanat,”Yaşanmaması gereken bir çok şey coğrafyamızda yaşanıyor. Bunun ilk etkisini turizm sektöründe görüyoruz. Rezervasyonlarda çok büyük kayıplar yaşıyoruz. Norveç, İsveç ve Danimarka pazarında yüzde 80 oranında kayıp söz konusu. Finlandiya’da ise yüzde 50 oranında bir düşüş var. Bu rakamlar zor rakamlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.