FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ‘BANA SORABİLİRSİNİZ’ BİRİMİ KURULDU

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2015 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ‘BANA SORABİLİRSİNİZ’ BİRİMİ KURULDU

FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ‘BANA SORABİLİRSİNİZ’ BİRİMİ KURULDU
Antalya’nın Finike ilçesinde Devlet Hastanesi’nde ‘Bana Sorabilirsiniz’ birimi kuruldu.  Finike Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Halkla İlişkiler Birimi çalışmaları kapsamında hastalara daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için 5 hostes görevlendirildiği bildirildi. Görevlendirilen hosteslere ‘Melekler’ ismi verildiği ifade edilirken, kıyafetleri üzerinde yer alan ‘Bana Sorabilirsiniz’ yaka kartları ile hasta ve hasta yakınlarına güler yüzlü hizmet sunmaya devam ettiklerini bildirildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Adil Gökmen yaptığı açıklamada, “Finike halkı için yaptığımız yenilikler ve düzenlemeler hız kesmeden devam etmektedir. Bundan sonra da devam edecektir. Hastane olarak hastanemize gelen hastalara hizmet vermenin yanında verilen hizmetin en güzel şekilde olması bizim temel hedeflerimizdendir. Bu kapsamda hastanemizde oluşturduğumuz ‘Melekler Bana Sorabilirsiniz Diyor’ projesi ile halkımız artık hastanemizden daha güler yüzlü hizmet alması amaçlanmıştır. Bu melekler, yaşlı özürlü hastalarımızı hastanemize gelişten ayrılana kadar refakat etmektedir. Aynı zamanda sürekli olarak danışmanlık yapmakta ihtiyaç duyulan tüm konularda halkımızı bilgilendirmektedir. Bundan sonra da hastanemizde halkımızın mutlu ve etkin hizmet almasını sağlayacak hizmetler devam edecektir” dedi.
FİNİKE DEVLET HASTANESİ’NDE ‘BANA SORABİLİRSİNİZ’ BİRİMİ KURULDU

Antalya’nın Finike ilçesinde Devlet Hastanesi’nde ‘Bana Sorabilirsiniz’ birimi kuruldu. 
Finike Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Halkla İlişkiler Birimi çalışmaları kapsamında hastalara daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için 5 hostes görevlendirildiği bildirildi. Görevlendirilen hosteslere ‘Melekler’ ismi verildiği ifade edilirken, kıyafetleri üzerinde yer alan ‘Bana Sorabilirsiniz’ yaka kartları ile hasta ve hasta yakınlarına güler yüzlü hizmet sunmaya devam ettiklerini bildirildi.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Adil Gökmen yaptığı açıklamada, “Finike halkı için yaptığımız yenilikler ve düzenlemeler hız kesmeden devam etmektedir. Bundan sonra da devam edecektir. Hastane olarak hastanemize gelen hastalara hizmet vermenin yanında verilen hizmetin en güzel şekilde olması bizim temel hedeflerimizdendir. Bu kapsamda hastanemizde oluşturduğumuz ‘Melekler Bana Sorabilirsiniz Diyor’ projesi ile halkımız artık hastanemizden daha güler yüzlü hizmet alması amaçlanmıştır. Bu melekler, yaşlı özürlü hastalarımızı hastanemize gelişten ayrılana kadar refakat etmektedir. Aynı zamanda sürekli olarak danışmanlık yapmakta ihtiyaç duyulan tüm konularda halkımızı bilgilendirmektedir. Bundan sonra da hastanemizde halkımızın mutlu ve etkin hizmet almasını sağlayacak hizmetler devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.