Fettah Can’dan muhteşem konser

Sanat 16.09.2017 - 13:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Fettah Can’dan muhteşem konser

Burdur Belediyesi Göl Festivali kapsamında ünlü şarkıcı Fettah Can konser verdi.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Göl Festivalinde sahne alan Fettah Can, sevilen şarkılarını Burdurlular için söyledi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda binlerce kişinin izlediği konserde Fettah Can, en güzel şarkılarını seslendirdi. Albüm şarkıları başta olmak üzere ünlü sanatçıların seslendirdiği söz ve bestesi kendine ait şarkıları da söyleyen Fettah Can, hayranlarına romantik bir akşam yaşattı. Konserde konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Adı gibi can bir insan.” deyip, sanatçının ilk yapılan Göl Festivali’nde de Burdur’da olduğunu hatırlattı. Daha önce kendisini sadece sanatçı olarak tanıdığını, konserde ise “adam” kişiliğini gördüğünü söyleyen Başkan Ercengiz, sahnesini 2 gençle paylaştığını dile getirip, bunu her sanatçının yapmayacağını belirtti. Dünya dalış rekortmeni Şahika Ercümen’e kuruyan göllere dikkat çekmek için Salda Gölü’nde gerçekleştirdiği dalış için teşekkür eden Belediye Başkanı Ercengiz, Fettah Can’ın yakın zamanda ikiz çocukları olacağını konserdekilerle paylaşıp, sanatçıya iki tane bebek seti hediye etti.
Burdur Belediyesi Göl Festivali kapsamında ünlü şarkıcı Fettah Can konser verdi.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Göl Festivalinde sahne alan Fettah Can, sevilen şarkılarını Burdurlular için söyledi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda binlerce kişinin izlediği konserde Fettah Can, en güzel şarkılarını seslendirdi. Albüm şarkıları başta olmak üzere ünlü sanatçıların seslendirdiği söz ve bestesi kendine ait şarkıları da söyleyen Fettah Can, hayranlarına romantik bir akşam yaşattı.

Konserde konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Adı gibi can bir insan.” deyip, sanatçının ilk yapılan Göl Festivali’nde de Burdur’da olduğunu hatırlattı. Daha önce kendisini sadece sanatçı olarak tanıdığını, konserde ise “adam” kişiliğini gördüğünü söyleyen Başkan Ercengiz, sahnesini 2 gençle paylaştığını dile getirip, bunu her sanatçının yapmayacağını belirtti.

Dünya dalış rekortmeni Şahika Ercümen’e kuruyan göllere dikkat çekmek için Salda Gölü’nde gerçekleştirdiği dalış için teşekkür eden Belediye Başkanı Ercengiz, Fettah Can’ın yakın zamanda ikiz çocukları olacağını konserdekilerle paylaşıp, sanatçıya iki tane bebek seti hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.