FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Asayiş 25.04.2017 - 15:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

Afyonkarahisar’da FETÖ operasyonu: 13 gözaltı
ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen 7 şahıs aranıyor... Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgütün mesajlaşma programı olan “ByLock” kullanıcılarına yönelik yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından “ByLock” kullanıcısı olduğu iddia edilen 20 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. TEM görevlileri tarafından yapılan planlı operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, haklarında yakalama kararı bulunan 7 kişinin ise arandığı bildirildi. Öte yandan, gözaltına alınan 13 şüpheli şahsın soruşturması tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.
Afyonkarahisar’da FETÖ operasyonu: 13 gözaltı

ByLock kullanıcısı olduğu iddia edilen 7 şahıs aranıyor...

Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgütün mesajlaşma programı olan “ByLock” kullanıcılarına yönelik yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından “ByLock” kullanıcısı olduğu iddia edilen 20 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. TEM görevlileri tarafından yapılan planlı operasyonda 13 kişi gözaltına alınırken, haklarında yakalama kararı bulunan 7 kişinin ise arandığı bildirildi.

Öte yandan, gözaltına alınan 13 şüpheli şahsın soruşturması tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.