FETÖ İMAMINA CEZA

Gündem 11.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FETÖ İMAMINA CEZA

Burdur'da Fetö İmamına Ceza
   BURDUR’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün Gölhisar İmamı olduğu iddiasıyla yargılanan M. Ö. 23 ay 26 gün hapis cezasına çarptırıldı.   Burdur AğIr Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında son sözü sorulan M. Ö. “Adalet mülkün temelidir” dedi.   Duruşmaya, yaşadığı Kütahya’dan Segbis sistemi ile katılan tutuksuz sanık M. Ö. yapının içerisinde terör örgütü olduğunu bilerek yer almadığını söyledi. M. Ö. “kamuoyunda cemaat olarak biliniyordu. Fakat daha sonra bu yapının gerçek yüzünü gördüm. Gördüğüm andan itibarende bildiklerimi samimiyetle anlattım. Beraatimi talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığı önce 9 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti daha sonra sanığın etkin pişmanlık yasasından faydalanarak verdiği bilgileri dikkate alarak cezasını 1 yıl 11 ay 26 güne düşürerek hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi
Burdur'da Fetö İmamına Ceza

   BURDUR’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün Gölhisar İmamı olduğu iddiasıyla yargılanan M. Ö. 23 ay 26 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 


Burdur AğIr Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında son sözü sorulan M. Ö. “Adalet mülkün temelidir” dedi.

 

Duruşmaya, yaşadığı Kütahya’dan Segbis sistemi ile katılan tutuksuz sanık M. Ö. yapının içerisinde terör örgütü olduğunu bilerek yer almadığını söyledi. M. Ö. “kamuoyunda cemaat olarak biliniyordu. Fakat daha sonra bu yapının gerçek yüzünü gördüm. Gördüğüm andan itibarende bildiklerimi samimiyetle anlattım. Beraatimi talep ediyorum” dedi.


Mahkeme heyeti sanığı önce 9 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti daha sonra sanığın etkin pişmanlık yasasından faydalanarak verdiği bilgileri dikkate alarak cezasını 1 yıl 11 ay 26 güne düşürerek hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.