FETÖ Duruşmasında Soruldu “SİZİNKİ DE KATALOG EVLİLİĞİ Mİ?”

Asayiş 27.10.2017 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FETÖ Duruşmasında Soruldu “SİZİNKİ DE KATALOG EVLİLİĞİ Mİ?”

FETÖ Duruşmasında Soruldu “SİZİNKİ DE KATALOG EVLİLİĞİ Mİ?”
Afyonkarahisar’da devam eden FETÖ- PDY duruşmaları esnasında  sanığa “Sizinki de katalog evliliği mi?” diye sorulması ve sanığın da “Hayır, biz akrabayız, akraba evliliği” demesi dikkat çekti.   Kentte FETÖ davalarına 2. Ağır Ceza Mahkemeleri’nde görülen duruşmalar ile devam edildi. Duruşmalarda 3’ü tutuksuz 9 sanık “silahlı terör örgütü” üyeliği suçlamasıyla hakim karşısına çıkarak savunma yaptı. Tutuklu sanıklardan Yalçın A. 4 yıl 8 ay 7 gün, Mustafa Özcan 10 yıl 6 ay, Mustafa Can 9 yıl, Talat Bozca 8 yıl 3 ay, Mesut Mercan 9 yıl 9 ay hapis cezaları aldılar. Tutuksuz sanıklardan Adem E.’nin beraatına, Hilal Can'ın 6 yıl 3 ay ve yine tutuksuz yargılanan Erkan Mercimek'in ise 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmasına karar verildi.   “Sizinki de katalog evliliği mi?” Polis memuruyken yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen eski polis memuru tutuklu sanık Mustafa Can ve tutuksuz yargılanan eşi Hilal Can’da hakim karşısına çıktı. Karı koca yargılanan ve ikisinin de cep telefonunda “ByLock” çıkan çiftten Mustafa Can 9 yıl eşi Hilal Can ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyetinin çifte sorduğu “sizinki de örgütün katalog evliliği mi?” sorusuna ise Mustafa Can “hayır biz akrabayız, akraba evliliği” yanıtını vermesi dikkatlerden kaçmadı.
FETÖ Duruşmasında Soruldu “SİZİNKİ DE KATALOG EVLİLİĞİ Mİ?”

Afyonkarahisar’da devam eden FETÖ- PDY duruşmaları esnasında  sanığa “Sizinki de katalog evliliği mi?” diye sorulması ve sanığın da “Hayır, biz akrabayız, akraba evliliği” demesi dikkat çekti.

 

Kentte FETÖ davalarına 2. Ağır Ceza Mahkemeleri’nde görülen duruşmalar ile devam edildi. Duruşmalarda 3’ü tutuksuz 9 sanık “silahlı terör örgütü” üyeliği suçlamasıyla hakim karşısına çıkarak savunma yaptı. Tutuklu sanıklardan Yalçın A. 4 yıl 8 ay 7 gün, Mustafa Özcan 10 yıl 6 ay, Mustafa Can 9 yıl, Talat Bozca 8 yıl 3 ay, Mesut Mercan 9 yıl 9 ay hapis cezaları aldılar. Tutuksuz sanıklardan Adem E.’nin beraatına, Hilal Can'ın 6 yıl 3 ay ve yine tutuksuz yargılanan Erkan Mercimek'in ise 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmasına karar verildi.

 

“Sizinki de katalog evliliği mi?”

Polis memuruyken yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen eski polis memuru tutuklu sanık Mustafa Can ve tutuksuz yargılanan eşi Hilal Can’da hakim karşısına çıktı. Karı koca yargılanan ve ikisinin de cep telefonunda “ByLock” çıkan çiftten Mustafa Can 9 yıl eşi Hilal Can ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyetinin çifte sorduğu “sizinki de örgütün katalog evliliği mi?” sorusuna ise Mustafa Can “hayır biz akrabayız, akraba evliliği” yanıtını vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.