FETÖ DAVASINDA TAHLİYE OLAN 5 KİŞİ TEKRAR TUTUKLANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 10:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FETÖ DAVASINDA TAHLİYE OLAN 5 KİŞİ TEKRAR TUTUKLANDI

Burdur'da FETÖ çatı davasından ayrılıp mütevelli heyet yöneticileri olmak suçundan yargılandıktan sonra tahliye edilen 5 kişi, dün görülen davada tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) çatı davasından ayrılıp ‘mütevelli heyet ve örgüt yönetmek’ suçundan yargılanan 2'si tutuklu 7 kişinin yargılanmasına Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Antalya'da tutuklu sanıklar Nuri A, Fedai İ, SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılırken, geçtiğimiz hafta tahliye olan Memiş M, Halil Y, Yalçın K, Süleyman A. ve Mustafa İ. mahkeme salonunda hazır bulundu. Mütevelli heyeti ve yöneticileri olarak yargılanan ve tahliye olan 5 kişi hakkında mahkeme heyeti tekrar tutuklama kararı verdi. Geçtiğimiz hafta tahliye olan Memiş M, Halil Y, Yalçın K, Süleyman A. ve Mustafa İ. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklanıp cezaevine gönderildi
Burdur'da FETÖ çatı davasından ayrılıp mütevelli heyet yöneticileri olmak suçundan yargılandıktan sonra tahliye edilen 5 kişi, dün görülen davada tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burdur'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) çatı davasından ayrılıp ‘mütevelli heyet ve örgüt yönetmek’ suçundan yargılanan 2'si tutuklu 7 kişinin yargılanmasına Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Antalya'da tutuklu sanıklar Nuri A, Fedai İ, SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılırken, geçtiğimiz hafta tahliye olan Memiş M, Halil Y, Yalçın K, Süleyman A. ve Mustafa İ. mahkeme salonunda hazır bulundu. Mütevelli heyeti ve yöneticileri olarak yargılanan ve tahliye olan 5 kişi hakkında mahkeme heyeti tekrar tutuklama kararı verdi.

Geçtiğimiz hafta tahliye olan Memiş M, Halil Y, Yalçın K, Süleyman A. ve Mustafa İ. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklanıp cezaevine gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.