FETÖ’CÜ AKADEMİSYENLER HAKİM KARŞISINDA

Gündem 28.02.2017 - 13:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FETÖ’CÜ AKADEMİSYENLER HAKİM KARŞISINDA

BURDUR'DA FETÖ’CÜ AKADEMİSYENLER HAKİM KARŞISINDA
MAKÜ’den FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan, tutuklanan ve yakalanan akademisyenler hakim karşısına çıktı. Bugün sabah saatleri itibarıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ- PDY) operasyonuyla kimlikleri tespit edilen, yakalanan, açığa alınan ve tutuklanan akademisyenler hakim karşısına çıktı. Bilindiği üzere MAKÜ’den 35 dolayında akademisyen ve personelin FETÖ ile ilişiği tespit edilmiş, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın da talimatlarıyla bu personellerin üniversitesinden ilişiği kesilmişti. Ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da 28 Şubat tarihi itibarıyla akademisyenler için mahkemeler başladı. MAHKEME ESNAFLAR İÇİN DEĞİL Diğer taraftan başlatılan mahkemeler sadece akademisyenler için olduğu, esnaflar için kurulacak mahkemelerin ve alınacak ifadelerin süresinin ise henüz netleşmedi.
BURDUR'DA FETÖ’CÜ AKADEMİSYENLER HAKİM KARŞISINDA

MAKÜ’den FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan, tutuklanan ve yakalanan akademisyenler hakim karşısına çıktı.

Bugün sabah saatleri itibarıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ- PDY) operasyonuyla kimlikleri tespit edilen, yakalanan, açığa alınan ve tutuklanan akademisyenler hakim karşısına çıktı.

Bilindiği üzere MAKÜ’den 35 dolayında akademisyen ve personelin FETÖ ile ilişiği tespit edilmiş, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın da talimatlarıyla bu personellerin üniversitesinden ilişiği kesilmişti. Ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da 28 Şubat tarihi itibarıyla akademisyenler için mahkemeler başladı.

MAHKEME ESNAFLAR İÇİN DEĞİL

Diğer taraftan başlatılan mahkemeler sadece akademisyenler için olduğu, esnaflar için kurulacak mahkemelerin ve alınacak ifadelerin süresinin ise henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.