FESHANE BURDUR TANITIM GÜNLERİ

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2014 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FESHANE BURDUR TANITIM GÜNLERİ

İstanbul Feshane’de 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Burdur Tanıtım Günlerinin hazırlık toplantısı Vali Hasan Kürklü başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, İstanbul Burdurlular Derneği Başkanı Ahmet Erçil, BAKA Burdur Koordinatörü Mehmet Candan ve diğer sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Kürklü Feshanede yapılan tanıtım toplantılarının en başarılı üç firması ile görüşeceklerini yapılacak sunumların ardından çalışacakları firmayı birlikte kararlaştıracaklarını belirtti. Kürklü ”yaptığımız incelemede bu üç firmanın başarılı organizasyonlar yaptığını öğrendik. Bize sunumlarını yapacaklar. Fazla geç kalmadan Vali Yardımcımız Bülent Bey’in başkanlığında komitemizi kuralım. Çünkü bu işlerin hazırlıkları  uzun sürer. Hep beraber Burdur olarak Burdur’u orada en güzel tanıtma noktasında elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışacağız.” Dedi. Vali Kürklü’nün konuşmasından sonra irtibat kurulan Patika Ajans, Anatolia Ajans ve Eksen Ajans temsilcileri Burdur Tanıtım günleri ile ilgili olarak hazırladıkları taslak programları katılımcılara slayt eşliğinde anlattılar. Yaklaşık üç saatlik sunumun ardından Vali Hasan Kürklü başkanlığında sunumları dinleyen heyet İstanbul Feshane’de 2015 yılında yapılacak olan Burdur Tanıtım Günleri için Patika Ajans ile anlaşma sağladı. 
İstanbul Feshane’de 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Burdur Tanıtım Günlerinin hazırlık toplantısı Vali Hasan Kürklü başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, İstanbul Burdurlular Derneği Başkanı Ahmet Erçil, BAKA Burdur Koordinatörü Mehmet Candan ve diğer sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Kürklü Feshanede yapılan tanıtım toplantılarının en başarılı üç firması ile görüşeceklerini yapılacak sunumların ardından çalışacakları firmayı birlikte kararlaştıracaklarını belirtti. Kürklü ”yaptığımız incelemede bu üç firmanın başarılı organizasyonlar yaptığını öğrendik. Bize sunumlarını yapacaklar. Fazla geç kalmadan Vali Yardımcımız Bülent Bey’in başkanlığında komitemizi kuralım. Çünkü bu işlerin hazırlıkları  uzun sürer. Hep beraber Burdur olarak Burdur’u orada en güzel tanıtma noktasında elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışacağız.” Dedi.

Vali Kürklü’nün konuşmasından sonra irtibat kurulan Patika Ajans, Anatolia Ajans ve Eksen Ajans temsilcileri Burdur Tanıtım günleri ile ilgili olarak hazırladıkları taslak programları katılımcılara slayt eşliğinde anlattılar.

Yaklaşık üç saatlik sunumun ardından Vali Hasan Kürklü başkanlığında sunumları dinleyen heyet İstanbul Feshane’de 2015 yılında yapılacak olan Burdur Tanıtım Günleri için Patika Ajans ile anlaşma sağladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.