Fenerbahçe tribünlerinde sürpriz evlenme teklifi

Yaşam 20.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Fenerbahçe tribünlerinde sürpriz evlenme teklifi

Fenerbahçe tribünlerinde sürpriz evlenme teklifi  Kız arkadaşına maçın devra arasında açtığı pankart ve tek taş yüzükle evlenme teklif etti Afyonkarahisarlı çılgın aşık kız arkadaşı ile birlikte hafta sonu izlemeye gittiği Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçının devre arasında tribünde açtığı pankart ve tek taş yüzün ile sevgilisine evlenme teklif etti. Kentte bir hastanede hemşire olarak görev yapan Cemal Oğuz (23) kız arkadaşı Büşra Ay’ıda (23) Yanına alarak geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kadıköy’deki Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe- Kardemir Karabükspor karşılaşmasını izlemeye gitti. Arkadaşları da yanında olan Oğuz maşın devre arasında Büşra Ay’a hayatının sürprizini yaptı. Tribünlerin giriş kısmında bir anda taraftarların şaşkın bakışları altında elindeki tek taş yüzük ile kız arkadaşının önünde diz çöken çılgın aşık ardından Büşra Ay’a, tribünlerin 2. katında ve ikisinin fotoğrafı ile “Seni Çok Seviyorum Benimle Evlenir misin Büşra?” yazılı pankartı işaret ederek evlenme teklif etti. Teklif karşısında şoka giren Büşra Ay sevinç çığlıkları atıp gülümseyerek eş adayının evlenme teklifini kabul etti. Bununla da yetinmeyen çılgın aşık heyecandan Büşra Ay’ın elini öpüp ardından başına götürdü. Hayli heyecanlı oldukları gözlenen çiçeği burnunda çift sevinç ve mutluluklarını bir birlerine sarılarak paylaştılar. Bütün olup biteni şaşkın bakışlarla izleyen diğer taraftarla ise çifti uzun süre alkışladı.

Fenerbahçe tribünlerinde sürpriz evlenme teklifi

 Kız arkadaşına maçın devra arasında açtığı pankart ve tek taş yüzükle evlenme teklif etti

Afyonkarahisarlı çılgın aşık kız arkadaşı ile birlikte hafta sonu izlemeye gittiği Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçının devre arasında tribünde açtığı pankart ve tek taş yüzün ile sevgilisine evlenme teklif etti.

Kentte bir hastanede hemşire olarak görev yapan Cemal Oğuz (23) kız arkadaşı Büşra Ay’ıda (23) Yanına alarak geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Kadıköy’deki Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe- Kardemir Karabükspor karşılaşmasını izlemeye gitti. Arkadaşları da yanında olan Oğuz maşın devre arasında Büşra Ay’a hayatının sürprizini yaptı. Tribünlerin giriş kısmında bir anda taraftarların şaşkın bakışları altında elindeki tek taş yüzük ile kız arkadaşının önünde diz çöken çılgın aşık ardından Büşra Ay’a, tribünlerin 2. katında ve ikisinin fotoğrafı ile “Seni Çok Seviyorum Benimle Evlenir misin Büşra?” yazılı pankartı işaret ederek evlenme teklif etti. Teklif karşısında şoka giren Büşra Ay sevinç çığlıkları atıp gülümseyerek eş adayının evlenme teklifini kabul etti. Bununla da yetinmeyen çılgın aşık heyecandan Büşra Ay’ın elini öpüp ardından başına götürdü. Hayli heyecanlı oldukları gözlenen çiçeği burnunda çift sevinç ve mutluluklarını bir birlerine sarılarak paylaştılar. Bütün olup biteni şaşkın bakışlarla izleyen diğer taraftarla ise çifti uzun süre alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.