FENER ALAYI GELENEĞİ

Gündem 19.05.2016 - 21:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FENER ALAYI GELENEĞİ

BURDUR’DA HER 19 MAYIS AKŞAMINDA GELENEK HALİNE GETİRİLEN FENER ALAYI BU YIL DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz’le birlikte Köprübaşından Şeker Meydanına kadar uzanan yolda yürüyen korteje katılırken, kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayıp, vatandaşlarla ve esnafla selamlaştı. Anadolu'daki milli direnişin 97. yıldönümü olan 19 Mayıs kutlama programı akşam saatlerinde gerçekleştirilen Fener Alayı ile devam etti. CHP İl Örgütü ve üyelerinin katıldığı, gençlik kolları ve üniversiteliler ile vatandaşların da yer aldığı Fener Alayında hem marşlar söylendi hem de Türk Bayrakları havaya kaldırılarak yürüyüşe devam edildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında havai fişek gösterisi ise hem fener alayına hem de Fener alayının sonrasındaki konsere ayrı bir renk kattı.   Belediye Bandosunun çaldığı marşlarla yürüyen kortejin coşkusu, Şeker Meydanındaki Buray konseri ile sürdü. Ses sanatçısı Buray da seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Şeker Meydanındaki herkesi coşturdu. 
BURDUR’DA HER 19 MAYIS AKŞAMINDA GELENEK HALİNE GETİRİLEN FENER ALAYI BU YIL DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz eşi Hülya Ercengiz’le birlikte Köprübaşından Şeker Meydanına kadar uzanan yolda yürüyen korteje katılırken, kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayıp, vatandaşlarla ve esnafla selamlaştı.

Anadolu'daki milli direnişin 97. yıldönümü olan 19 Mayıs kutlama programı akşam saatlerinde gerçekleştirilen Fener Alayı ile devam etti. CHP İl Örgütü ve üyelerinin katıldığı, gençlik kolları ve üniversiteliler ile vatandaşların da yer aldığı Fener Alayında hem marşlar söylendi hem de Türk Bayrakları havaya kaldırılarak yürüyüşe devam edildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programında havai fişek gösterisi ise hem fener alayına hem de Fener alayının sonrasındaki konsere ayrı bir renk kattı.  

Belediye Bandosunun çaldığı marşlarla yürüyen kortejin coşkusu, Şeker Meydanındaki Buray konseri ile sürdü. Ses sanatçısı Buray da seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Şeker Meydanındaki herkesi coşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.