Feci Kazada 5 Kişi Öldü

Gündem 10.02.2021 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Feci Kazada 5 Kişi Öldü

Antalya'da Feci Kazada 5 Kişi Öldü
Gelen bir son dakika haberine göre akşam saatlerinde Antalya’da korkunç bir kaza meydana geldi. Antalya’nın Serik ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda 6 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. Korkunç kaza akşam saat 19.00 civarında meydana geldi. Antalya Serik’e bağlı Sarıabalı Mahallesi Devlet Su İşleri Kanalı yolunda meydana gelen kazada, iki otomobil çapıştı. ARAÇ DEREYE YUVARLANDI Mehmet Ali Em yönetimindeki araç, sürücüsünün belirlenemediği diğer otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonrasında sürücüsünün belirlenemediği araç kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. ÇOK SAYIDA EKİP GELDİ Çevredeki vatandaşların kazayı görmesiyle acil olarak polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Ali Em’in hayatını kaybettiği belirlendi. BAŞSAĞLIĞINA GİDİYORLARDI Gelen bilgiye göre yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş, Sükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden 5 kişinin akraba oldukları ve başsağlığına gittikleri öğrenildi. 2 AYLIK HAMİLEYDİ Sürücü Em’in aracında bulunan Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş, Sükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em’in hayatını kaybettikleri belirtildi. 6 ay önce Harun Can ile evlenen Sevgi Ateş’in 2 aylık hamile olduğu gelen bilgiler arasında.
Antalya'da Feci Kazada 5 Kişi Öldü

Gelen bir son dakika haberine göre akşam saatlerinde Antalya’da korkunç bir kaza meydana geldi. Antalya’nın Serik ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda 6 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.
Korkunç kaza akşam saat 19.00 civarında meydana geldi. Antalya Serik’e bağlı Sarıabalı Mahallesi Devlet Su İşleri Kanalı yolunda meydana gelen kazada, iki otomobil çapıştı.

ARAÇ DEREYE YUVARLANDI

Mehmet Ali Em yönetimindeki araç, sürücüsünün belirlenemediği diğer otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonrasında sürücüsünün belirlenemediği araç kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı.

ÇOK SAYIDA EKİP GELDİ

Çevredeki vatandaşların kazayı görmesiyle acil olarak polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşlara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Ali Em’in hayatını kaybettiği belirlendi.


BAŞSAĞLIĞINA GİDİYORLARDI

Gelen bilgiye göre yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş, Sükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden 5 kişinin akraba oldukları ve başsağlığına gittikleri öğrenildi.

2 AYLIK HAMİLEYDİ

Sürücü Em’in aracında bulunan Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş, Sükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em’in hayatını kaybettikleri belirtildi. 6 ay önce Harun Can ile evlenen Sevgi Ateş’in 2 aylık hamile olduğu gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.