FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Asayiş 10.09.2017 - 20:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Antalya’nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, gece saatlerinde  Oba Mahallesi Bucakoluk Mevkii'nde meydana geldi. Mesut Aydoğan’ın yönetimindeki içinde 3 kişinin de bulunduğu 07 NJ 502 plakalı otomobil, yokuş aşağı ilerlediği sırada kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı. Otomobilin takla atması nedeniyle içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, araçta bulunan Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in hayatını kaybettiği belirlerken, ağır yaralı sürücü Mesut Aydoğan ve Müslüm Akış’ı ambulansla hastaneye götürdü. Yaralıların tedavisi sürdüğü belirtildi. Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in cenazesinin Değirmendere Kızılharman Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 ağır yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin metrelerce yükseklikten uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde  Oba Mahallesi Bucakoluk Mevkii'nde meydana geldi. Mesut Aydoğan’ın yönetimindeki içinde 3 kişinin de bulunduğu 07 NJ 502 plakalı otomobil, yokuş aşağı ilerlediği sırada kontrolden çıkıp, uçuruma yuvarlandı. Otomobilin takla atması nedeniyle içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, araçta bulunan Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in hayatını kaybettiği belirlerken, ağır yaralı sürücü Mesut Aydoğan ve Müslüm Akış’ı ambulansla hastaneye götürdü. Yaralıların tedavisi sürdüğü belirtildi. Mevlüt Çetin ve kardeşi Ahmet Çetin’in cenazesinin Değirmendere Kızılharman Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.