Falezlerden düşen kişi öldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2018 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Falezlerden düşen kişi öldü

Falezlerden düşen kişi öldü
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden düşen şahıs ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sırasında Karaalioğlu Parkı Hıdırlık Kulesi altındaki falezlerde meydana geldi. Manzara izleyen Ali Yıldız (34) dengesini kaybederek, yaklaşık 30 metre yükseklikten yuvarlandı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri yaralı Yıldız'ın yanına inip, ilk müdahaleyi yaptı. Karadan yukarıya çıkarılamayacağı anlaşılan Ali Yıldız, deniz polisi tarafından sedye ile bota alındı. Ağır yaralı olan Yıldız'a sağlık görevlilerin kayalıkların üzerinde başladığı kalp masajı botta da devam etti. Kaleiçi Yat Limanı’na getirilen ve burada hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yıldız'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
Falezlerden düşen kişi öldü

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde falezlerden düşen şahıs ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 
Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sırasında Karaalioğlu Parkı Hıdırlık Kulesi altındaki falezlerde meydana geldi. Manzara izleyen Ali Yıldız (34) dengesini kaybederek, yaklaşık 30 metre yükseklikten yuvarlandı. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri yaralı Yıldız'ın yanına inip, ilk müdahaleyi yaptı. Karadan yukarıya çıkarılamayacağı anlaşılan Ali Yıldız, deniz polisi tarafından sedye ile bota alındı. Ağır yaralı olan Yıldız'a sağlık görevlilerin kayalıkların üzerinde başladığı kalp masajı botta da devam etti. Kaleiçi Yat Limanı’na getirilen ve burada hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yıldız'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.