FABRİKA, İFTAR SAATİNDE YANDI

Asayiş 15.06.2017 - 09:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

FABRİKA, İFTAR SAATİNDE YANDI

İşçiler oruçlarını açarken fabrikada yangın çıktı
İftar, yangında ölen ya da yaralanın olmasını engelledi Afyonkarahisar’da iftar saatinde bir fabrikada yangın çıktı. Yangının çıktığı saatlerde işçilerin oruçlarını açmak için yemekhanede olması olası bir faciayı engelledi. Edinilen bilgilere göre, yangın Afyonkarahisar-Ankara karayolu üzerinde endüstriyel ve sanayi bantları üreten bir fabrikada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yaşanan olayda iftar saatinde fabrikanın çalışma sahasında alev ve dumanlar çıktığı fark eden çalışanlar durumu hemen polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına büyümeden müdahale etti. Çok sayıda itfaiye aracının müdahale ettiği yangın bölgesine ayrıca 112 Acil servise ait ambulanslarda sevk edildi. Yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralanan olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.
İşçiler oruçlarını açarken fabrikada yangın çıktı

İftar, yangında ölen ya da yaralanın olmasını engelledi

Afyonkarahisar’da iftar saatinde bir fabrikada yangın çıktı. Yangının çıktığı saatlerde işçilerin oruçlarını açmak için yemekhanede olması olası bir faciayı engelledi.

Edinilen bilgilere göre, yangın Afyonkarahisar-Ankara karayolu üzerinde endüstriyel ve sanayi bantları üreten bir fabrikada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yaşanan olayda iftar saatinde fabrikanın çalışma sahasında alev ve dumanlar çıktığı fark eden çalışanlar durumu hemen polis ve itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına büyümeden müdahale etti. Çok sayıda itfaiye aracının müdahale ettiği yangın bölgesine ayrıca 112 Acil servise ait ambulanslarda sevk edildi. Yangın itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alındı.

Ölen ya da yaralanan olmadığı yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.