FIRTINADA YUVALARINA SIĞINDILAR

Gündem 03.03.2016 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FIRTINADA YUVALARINA SIĞINDILAR

BURDUR KENT MERKEZİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINADA KUŞLAR HAYVAN SEVERLERİN YAPTIRDIĞI ÖZEL KUŞ YUVALARINA SIĞINDI.
Hayvan severlerin kuşlar için özel yaptırdığı ve şehrin muhtelif yerlerine konulan kuş yuvaları fırtınalı havalarda işe yaradı. Hayvan Dostları gönüllülerinin yaz mevsiminde yaptırıp şehrin çeşitli yerlerine koydukları kuş yuvaları kış soğuklarında, karlı- yağmurlu havalarda ve fırtınalı günlerde kuşlara barınak oldu. Dün gece saatlerinde hızını artıran rüzgârla birlikte yağan yağmur sokak hayvanları ve özellikle de kuşlar için etkili olan mevsim şartlarında gönüllülerin yaptırdığı kuş yavaları barınak oldu. Kuşlar da bu tür yuvalara sığındı.  
BURDUR KENT MERKEZİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINADA KUŞLAR HAYVAN SEVERLERİN YAPTIRDIĞI ÖZEL KUŞ YUVALARINA SIĞINDI.

Hayvan severlerin kuşlar için özel yaptırdığı ve şehrin muhtelif yerlerine konulan kuş yuvaları fırtınalı havalarda işe yaradı.

Hayvan Dostları gönüllülerinin yaz mevsiminde yaptırıp şehrin çeşitli yerlerine koydukları kuş yuvaları kış soğuklarında, karlı- yağmurlu havalarda ve fırtınalı günlerde kuşlara barınak oldu. Dün gece saatlerinde hızını artıran rüzgârla birlikte yağan yağmur sokak hayvanları ve özellikle de kuşlar için etkili olan mevsim şartlarında gönüllülerin yaptırdığı kuş yavaları barınak oldu. Kuşlar da bu tür yuvalara sığındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.