EYONG ENOH, MEDİCAL PARK ANTALYASPOR’DA

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 11:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EYONG ENOH, MEDİCAL PARK ANTALYASPOR’DA

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, HOLLANDA’NIN AJAX TAKIMINDA FORMA GİYEN KAMERUN MİLLİ TAKIM OYUNCULARINDAN ENOH’U RENKLERİNE BAĞLADI
 Medical Park Antalyaspor Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncularından Eyong Enoh’u renklerine bağladı. Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu oyuncu ile 2,5+1 yıl opsiyonlu olarak anlaştıklarını söyledi. EYONG ENOJ ANTALYASPOR’DAMedical Park Antalyaspor Semih Şentürk ve Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’ten sonra Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Enoh ile 2,5+1 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kamerun milli takımı adına 32 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 2013-2014 yılında Ajax takımı adına 9 maça çıkan Eyong Enoh bu maçlarda 3 sarı, bir de kırmızı kart gördü.CANER ARICI’YI DEVRE ARASINDA KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZKırmızı-beyazlıların Başkanı Gültekin Gencer, Eyong'un transferinin takımları adına hayırlı olmasını vurgulayarak, "Kendisiyle 2,5+1 yıllık anlaşma sağladık. Oyuncu Pazar günü takım kampına katılacak. Anlaşma sağladığımız oyuncularla Salı günü toplu sözleşme imzalayacağız. Balıkesirspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Caner Arıcı’yı şimdiden kadromuza katmak istiyoruz. Kulübüyle bonservis sorununu çözmeye çalışıyoruz. Eğer sorunu çözersek bu oyuncuyu da devre arasında takıma kazandırmak amacındayız. Olmazsa sezon sonu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katacağız. Haber beklediğimiz Galatasaraylı Dany konusunda da menajerinin kendilerine henüz Karabüksporla anlaştıklarına dair bir şey söylemedi. İbrahim Öztürk, Dany ve Yobo bize bugün son kararlarını iletecekler” dedi.
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, HOLLANDA’NIN AJAX TAKIMINDA FORMA GİYEN KAMERUN MİLLİ TAKIM OYUNCULARINDAN ENOH’U RENKLERİNE BAĞLADI

 Medical Park Antalyaspor Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Kamerun Milli Takım oyuncularından Eyong Enoh’u renklerine bağladı. Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu oyuncu ile 2,5+1 yıl opsiyonlu olarak anlaştıklarını söyledi. 

EYONG ENOJ ANTALYASPOR’DA
Medical Park Antalyaspor Semih Şentürk ve Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’ten sonra Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Enoh ile 2,5+1 yıllık anlaşma sağladı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kamerun milli takımı adına 32 maça çıkarken 2 gol kaydetti. 2013-2014 yılında Ajax takımı adına 9 maça çıkan Eyong Enoh bu maçlarda 3 sarı, bir de kırmızı kart gördü.

CANER ARICI’YI DEVRE ARASINDA KADROMUZA KATMAK İSTİYORUZ
Kırmızı-beyazlıların Başkanı Gültekin Gencer, Eyong'un transferinin takımları adına hayırlı olmasını vurgulayarak, "Kendisiyle 2,5+1 yıllık anlaşma sağladık. Oyuncu Pazar günü takım kampına katılacak. Anlaşma sağladığımız oyuncularla Salı günü toplu sözleşme imzalayacağız. Balıkesirspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Caner Arıcı’yı şimdiden kadromuza katmak istiyoruz. Kulübüyle bonservis sorununu çözmeye çalışıyoruz. Eğer sorunu çözersek bu oyuncuyu da devre arasında takıma kazandırmak amacındayız. Olmazsa sezon sonu bonservis bedeli ödemeden kadromuza katacağız. Haber beklediğimiz Galatasaraylı Dany konusunda da menajerinin kendilerine henüz Karabüksporla anlaştıklarına dair bir şey söylemedi. İbrahim Öztürk, Dany ve Yobo bize bugün son kararlarını iletecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.