EXPO ANTALYA BURDUR’A EL SALLIYOR

Gündem 20.06.2015 - 12:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EXPO ANTALYA BURDUR’A EL SALLIYOR

Antalya 2016 EXPO çalışmalarını son hızla tamamlarken, Burdur’dan herhangi bir kıpırtının olmaması dikkat çekiyor.
Antalya 2016 EXPO çalışmalarını son hızla tamamlarken, Burdur’dan herhangi bir kıpırtının olmaması dikkat çekiyor. 2016 yılında Antalya Aksu’da bin 121 dönüm üzerine kurulacak olan EXPO 2016 Antalya fuarına 8 bin km. mesafeden Çinli yatırımcılar şimdiden yer alırken, Burdur’dan ses çıkmaması enteresan. Türkiye’nin ilk EXPO’su olan ve “Çiçek ve Çocuk” temalı kurulacak bu uluslararası fuar, Doğu’dan Batı’ya, Çin’den İtalya’ya yatırımcıların iştahını kabartırken, Burdur’da henüz bir hareket olmaması kulislerde konuşulmaya başlandı. Kulislerde ‘EXPO 2016 Antalya fuarı için Burdur ne yapmalı?’ sorusunu soran olmadığı dillendirilirken, Burdur’un potansiyeli sıralandı. BİZİM ELİMİZDE 2 GÖL VAR Yine kulislerde konuşulan bir diğer konu Burdur’da 2 Göl olmasına rağmen bu tür uluslar arası faaliyetlerin yapılamamasıydı. Halkın Salda ve Burdur Göllerine olan soğukluğu, sanayicilerin bu konuyu hiç gündemlerine almaması, ildeki resmi be yarı resmi kurumların bu konuyu masaya yatırmaması da ayrıca dikkat çekiyor. EXPO  Antalya Burdur’a el sallıyorken Burdur’un sırtını dönmemesi gerekiyor. İlk Hıristiyan mağarasının Bucak Seydiköy’ün altında olması, Efes’ten büyük Sagalassos’un Ağlasun’da olması, döneminde tarihe altın harflerle yazılan Kibyra’nın Gölhisar’da olması, Çavdır Kebabı, Dirmil’de Sipsi, Ceviz Ezmesi, Burdur Şişi, dünyanın farkında olduğu burdur Beji’nin olması EXPO 2016 Antalya Fuarında şimdiden yer almak için yeterli değil mi? 
Antalya 2016 EXPO çalışmalarını son hızla tamamlarken, Burdur’dan herhangi bir kıpırtının olmaması dikkat çekiyor.

Antalya 2016 EXPO çalışmalarını son hızla tamamlarken, Burdur’dan herhangi bir kıpırtının olmaması dikkat çekiyor.

2016 yılında Antalya Aksu’da bin 121 dönüm üzerine kurulacak olan EXPO 2016 Antalya fuarına 8 bin km. mesafeden Çinli yatırımcılar şimdiden yer alırken, Burdur’dan ses çıkmaması enteresan. Türkiye’nin ilk EXPO’su olan ve “Çiçek ve Çocuk” temalı kurulacak bu uluslararası fuar, Doğu’dan Batı’ya, Çin’den İtalya’ya yatırımcıların iştahını kabartırken, Burdur’da henüz bir hareket olmaması kulislerde konuşulmaya başlandı. Kulislerde ‘EXPO 2016 Antalya fuarı için Burdur ne yapmalı?’ sorusunu soran olmadığı dillendirilirken, Burdur’un potansiyeli sıralandı.

BİZİM ELİMİZDE 2 GÖL VAR

Yine kulislerde konuşulan bir diğer konu Burdur’da 2 Göl olmasına rağmen bu tür uluslar arası faaliyetlerin yapılamamasıydı. Halkın Salda ve Burdur Göllerine olan soğukluğu, sanayicilerin bu konuyu hiç gündemlerine almaması, ildeki resmi be yarı resmi kurumların bu konuyu masaya yatırmaması da ayrıca dikkat çekiyor. EXPO  Antalya Burdur’a el sallıyorken Burdur’un sırtını dönmemesi gerekiyor. İlk Hıristiyan mağarasının Bucak Seydiköy’ün altında olması, Efes’ten büyük Sagalassos’un Ağlasun’da olması, döneminde tarihe altın harflerle yazılan Kibyra’nın Gölhisar’da olması, Çavdır Kebabı, Dirmil’de Sipsi, Ceviz Ezmesi, Burdur Şişi, dünyanın farkında olduğu burdur Beji’nin olması EXPO 2016 Antalya Fuarında şimdiden yer almak için yeterli değil mi? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.