EXPO 2016 ANTALYA ALANINA İSPANYOL İLGİSİ

Gündem 29.03.2015 - 12:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EXPO 2016 ANTALYA ALANINA İSPANYOL İLGİSİ

EXPO 2016 ANTALYA ALANINA İSPANYOL İLGİSİ
Antalya’da bulunan İspanyol gazeteci ve turizmciler, EXPO 2016 Antalya Ajansı’nı ve alanını ziyaret ederek, EXPO 2016 Antalya hakkında bilgiler aldı.  İspanyol Gazeteci ve turizmciler, ilk olarak EXPO 2016 Ajansı’nı ziyaret etti. Dış ilişkiler, proje yapım ve tanıtım direktörlüklerinden EXPO ile ilgili bilgi alan gazeteciler, öncelikle EXPO 2016 Antalya Tanıtım Filmi’ni izlediler. Alanda uygulanacak projeler ve organizasyona ilişkin sunumun ardından gazetecilerin soruları cevaplandı. EXPO 2016 Antalya alanını da gezen İspanyol gazeteciler ve turizmciler, projeyi yerinde görme fırsatı buldu. EXPO 2016 Antalya alanının kendilerine Zaragoza’daki EXPO’yu hatırlattığını belirten gazeteciler, alandaki çalışmaları memnuniyetle izlediklerini belirterek, başarı dileğinde bulundu.
EXPO 2016 ANTALYA ALANINA İSPANYOL İLGİSİ

Antalya’da bulunan İspanyol gazeteci ve turizmciler, EXPO 2016 Antalya Ajansı’nı ve alanını ziyaret ederek, EXPO 2016 Antalya hakkında bilgiler aldı. 
İspanyol Gazeteci ve turizmciler, ilk olarak EXPO 2016 Ajansı’nı ziyaret etti. Dış ilişkiler, proje yapım ve tanıtım direktörlüklerinden EXPO ile ilgili bilgi alan gazeteciler, öncelikle EXPO 2016 Antalya Tanıtım Filmi’ni izlediler. Alanda uygulanacak projeler ve organizasyona ilişkin sunumun ardından gazetecilerin soruları cevaplandı. EXPO 2016 Antalya alanını da gezen İspanyol gazeteciler ve turizmciler, projeyi yerinde görme fırsatı buldu.
EXPO 2016 Antalya alanının kendilerine Zaragoza’daki EXPO’yu hatırlattığını belirten gazeteciler, alandaki çalışmaları memnuniyetle izlediklerini belirterek, başarı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.