Evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören adam cinnet geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2018 - 10:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören adam cinnet geçirdi

Evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören adam cinnet geçirdi
Afyonkarahisar’da evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören şahıs cinnet geçirerek iki kişiyi bıçakladı. Bıçaklanan kadın hayatını kaybederken, yanındaki adamın ise durumu ciddiyetini koruyor.    Olay; kent merkezinde bulunan kapalı pazaryeri önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram A., evlenmek üzere olduğu Şevval S.’yi, Ali İhsan D. ile birlikte görünce cinnet getirdi. Bir süre ikili ile tartışan Bayram A., yanından bulunan bıçakla evlenmek üzere öldüğü Şevval S. (37) ile Ali İhsan D.’yı (56) üç yerinden bıçakladı. Olay sonrası gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine kaldırıldı. Şevval S.’nin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Ali İhsan D.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Olayın faili Bayram A.’nın ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. 
Evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören adam cinnet geçirdi

Afyonkarahisar’da evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören şahıs cinnet geçirerek iki kişiyi bıçakladı. Bıçaklanan kadın hayatını kaybederken, yanındaki adamın ise durumu ciddiyetini koruyor. 
 

Olay; kent merkezinde bulunan kapalı pazaryeri önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram A., evlenmek üzere olduğu Şevval S.’yi, Ali İhsan D. ile birlikte görünce cinnet getirdi. Bir süre ikili ile tartışan Bayram A., yanından bulunan bıçakla evlenmek üzere öldüğü Şevval S. (37) ile Ali İhsan D.’yı (56) üç yerinden bıçakladı. Olay sonrası gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine kaldırıldı. Şevval S.’nin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Ali İhsan D.’nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Olayın faili Bayram A.’nın ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.