EVİNİ BAŞINA YIKTI

Yaşam 21.05.2014 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EVİNİ BAŞINA YIKTI

Eşinin evini kepçeyle yıktı.
Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi Gülbahar D, 16 yıllık eşi Ö.D'ye şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açtı. 4 yıldır eşinden ayrı,  tapusu eşine ait olan iki katlı evinin üst katında yaşayan Gülbahar D, eşinin kendisinden evi boşaltmasını istediğini söyledi.Bu isteği yerine getirmediğini ifade eden Gülbahar D, eşinin bu nedenle sürekli psikolojik baskı uyguladığını öne sürdü. Özel bir şirkette çaycı olarak çalıştığını belirten Gülbahar D, "Bugün komşularım bana telefon açarak 'kocan evdeki eşyalarını alıyor ve vinçle evini yıktırıyor' dedi. İşten izin alıp eve geldiğimde gözlerime inanamadım. Evimde, dişimden tırnağımdan arttırarak aldığım eşyalar yoktu ve adeta bir köstebek yuvası gibiydi. Evimin duvarlarını eşim kepçeyle yıktırmış" dedi. Olayın ardından polise ihbarda bulunduğunu, polislerin de kendisini savcılığa yönelttiğini belirten Gülbahar D, "Savcılığa giderek şikayette bulundum. Evim yerle bir edilmiş. İçerideki tek tük eşyam da kullanılamaz hale geldi. Bu gece nerede kalacağımı bilmiyorum. Bu nasıl bir hırstır, öfkedir ben anlamadım. Eşimin ceza almasını istiyorum" diye konuştu
Eşinin evini kepçeyle yıktı.

Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk annesi Gülbahar D, 16 yıllık eşi Ö.D'ye şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açtı. 4 yıldır eşinden ayrı,  tapusu eşine ait olan iki katlı evinin üst katında yaşayan Gülbahar D, eşinin kendisinden evi boşaltmasını istediğini söyledi.Bu isteği yerine getirmediğini ifade eden Gülbahar D, eşinin bu nedenle sürekli psikolojik baskı uyguladığını öne sürdü.

Özel bir şirkette çaycı olarak çalıştığını belirten Gülbahar D, "Bugün komşularım bana telefon açarak 'kocan evdeki eşyalarını alıyor ve vinçle evini yıktırıyor' dedi. İşten izin alıp eve geldiğimde gözlerime inanamadım. Evimde, dişimden tırnağımdan arttırarak aldığım eşyalar yoktu ve adeta bir köstebek yuvası gibiydi. Evimin duvarlarını eşim kepçeyle yıktırmış" dedi.

Olayın ardından polise ihbarda bulunduğunu, polislerin de kendisini savcılığa yönelttiğini belirten Gülbahar D, "Savcılığa giderek şikayette bulundum. Evim yerle bir edilmiş. İçerideki tek tük eşyam da kullanılamaz hale geldi. Bu gece nerede kalacağımı bilmiyorum. Bu nasıl bir hırstır, öfkedir ben anlamadım. Eşimin ceza almasını istiyorum" diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.