EVİNDE İNSAN TİCARETİNE İMKÂN VERDİ

Asayiş 21.05.2016 - 18:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EVİNDE İNSAN TİCARETİNE İMKÂN VERDİ

Isparta'da Fuhuşa Teşvik; Yer ve İmkân Sağlama Operasyonu
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından takibe alınan iki apartman dairesinde para karşılığı ilişkiye giren şahıslara gerekli cezai işlemler uygulandı. Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin: “Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesi sahibi olduğu ikamette para karşılığı fuhuş yaptırdığı bilgisi elde edilen Y.Y. isimli bayana ait ikamet ile daha önce de hakkında fuhuş yapmaktan çok sayıda işlem yapılan ve ikamet ettiği dairede fuhuş yapmaya devam ettiği anlaşılan N.A. isimli bayana ait ikametler takip altına alınmıştır.  Yapılan takip neticesinde Y.Y. isimli bayana ait ikametten çıkan A.D. isimli bayan ile M.Ö. isimli erkek şahıs durdurularak kendileri ile yapılan görüşmede Y.Y. isimli şahsa ait ikamette fuhuş yaptıklarını ve bunun karşılığında Y.Y. isimli şahsa para verdiklerini beyan etmeleri üzerine Y.Y. isimli şahıs hakkında “Fuhşa Teşvik, Yer ve İmkân Sağlama” suçlarından işlem yapılmıştır. Bir başka dairede ise yapılan takip neticesinde N.A. isimli bayana ait ikametten çıkan İ.B. isimli şahıs ile yapılan görüşmede para karşılığı N.A. isimli şahsın dairesinde fuhuş yaptıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak fuhuş yapmak amacıyla kullanıldığı tespit edilen dairelerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” açıklamasında bulundu. 
Isparta'da Fuhuşa Teşvik; Yer ve İmkân Sağlama Operasyonu

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından takibe alınan iki apartman dairesinde para karşılığı ilişkiye giren şahıslara gerekli cezai işlemler uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin: “Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesi sahibi olduğu ikamette para karşılığı fuhuş yaptırdığı bilgisi elde edilen Y.Y. isimli bayana ait ikamet ile daha önce de hakkında fuhuş yapmaktan çok sayıda işlem yapılan ve ikamet ettiği dairede fuhuş yapmaya devam ettiği anlaşılan N.A. isimli bayana ait ikametler takip altına alınmıştır.

 Yapılan takip neticesinde Y.Y. isimli bayana ait ikametten çıkan A.D. isimli bayan ile M.Ö. isimli erkek şahıs durdurularak kendileri ile yapılan görüşmede Y.Y. isimli şahsa ait ikamette fuhuş yaptıklarını ve bunun karşılığında Y.Y. isimli şahsa para verdiklerini beyan etmeleri üzerine Y.Y. isimli şahıs hakkında “Fuhşa Teşvik, Yer ve İmkân Sağlama” suçlarından işlem yapılmıştır.

Bir başka dairede ise yapılan takip neticesinde N.A. isimli bayana ait ikametten çıkan İ.B. isimli şahıs ile yapılan görüşmede para karşılığı N.A. isimli şahsın dairesinde fuhuş yaptıklarını beyan etmesi üzerine şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili olarak fuhuş yapmak amacıyla kullanıldığı tespit edilen dairelerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde fuhuşla mücadele konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.