Evinde 343,9 gram esrar ile yakalanan şahıs tutuklandı

Asayiş 08.05.2017 - 17:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Evinde 343,9 gram esrar ile yakalanan şahıs tutuklandı

Evinde 343,9 gram esrar ile yakalanan şahıs tutuklandı
Afyonkarahisar’da polis tarafından evine yapılan baskında 343,9 gram esrar ile yakalanan kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilerde, operasyonun Sultandağı ilçesinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satışı yapan şahıslar üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına eldi. Şüphelinin yapılan ev ve iş yeri aramalarında ise toplam 343,9 gram esrar maddesi ele geçirilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Evinde 343,9 gram esrar ile yakalanan şahıs tutuklandı

Afyonkarahisar’da polis tarafından evine yapılan baskında 343,9 gram esrar ile yakalanan kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilerde, operasyonun Sultandağı ilçesinde gerçekleştirildiği kaydedildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satışı yapan şahıslar üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına eldi. Şüphelinin yapılan ev ve iş yeri aramalarında ise toplam 343,9 gram esrar maddesi ele geçirilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.