EV FİYATLARI BİR YILDA İKİYE KATLANDI

Ekonomi 19.04.2022 - 16:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EV FİYATLARI BİR YILDA İKİYE KATLANDI

EV FİYATLARI BİR YILDA İKİYE KATLANDI
Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul’da konut fiyatları geçen yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 106 arttı.   Konutta yüksek fiyata rağmen talep var ama emlakçılarda satılık konut bulmak zorlaştı. Bununla berber son dönemde satılık ve kiralık konut fiyatlarında ciddi artışlar görüldüğünü söyleyen emlakçılar fiyatların günden güne değiştiğini ve kiralık konutlarda talep karşılamakta zorlandıklarını belirttiler.  
EV FİYATLARI BİR YILDA İKİYE KATLANDI

Merkez Bankası verilerine göre, İstanbul’da konut fiyatları geçen yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 106 arttı.

 

Konutta yüksek fiyata rağmen talep var ama emlakçılarda satılık konut bulmak zorlaştı. Bununla berber son dönemde satılık ve kiralık konut fiyatlarında ciddi artışlar görüldüğünü söyleyen emlakçılar fiyatların günden güne değiştiğini ve kiralık konutlarda talep karşılamakta zorlandıklarını belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.