ESNAFTAN AKAYDIN'A ÜNİVERSİTE TEŞEKKÜRÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ESNAFTAN AKAYDIN'A ÜNİVERSİTE TEŞEKKÜRÜ

ntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret eden Doğu Garajı, Ali Çetinkaya ve Çarsı esnafı Doğu Garajı alanına yapılması planlanan üniversite için teşekkür etti.
 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret eden Doğu Garajı, Ali Çetinkaya ve Çarsı esnafı Doğu Garajı alanına yapılması planlanan üniversite için teşekkür etti. Sinan Mahallesi Çarşı Esnafı Derneği Başkanı Saim Koçak, Başkan Mustafa Akaydın’a Doğu Garajı alanına üniversite yapılması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Koçak, bölge esnafının bu planlamanın geçmesinden dolayı son derece memnun olduğunu anlattı. Esnaf Koray Güzel, yıllardır bölge esnafının birtakım çalışmalardan dolayı işlerinin çok kötü olduğunu, bu üniversite planlamasının morallerini düzettiğini söyledi.Başkan Mustafa Akaydın ise, esnafın yüzünün gülmesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Belediye Başkanlığım dönemimde şehir merkezinin cazibesini arttırmak için yaptığımız cadde düzenlemeleri çok beğenildi. İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’nı hizmete açtık. Doğu Garajı bölgesindeki nekropol alanı da yakın zamanda ihaleye çıkacak. Orada açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak. Doğu Garajı alanında yapılması planlanan üniversite ile çarşı esnafının yüzü gülecek. Biz projelerimizi halkla planlayarak onların mutlu olacağı şekilde yapıyoruz. Esnafın böyle bir projeden mutlu olması, doğru çalışmalar yaptığımızı gösterir” dedi.Başkan Akaydın tüm bu projelerle şehir merkezinin cazibesi artacağını da sözlerine ekledi.
ntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret eden Doğu Garajı, Ali Çetinkaya ve Çarsı esnafı Doğu Garajı alanına yapılması planlanan üniversite için teşekkür etti.

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret eden Doğu Garajı, Ali Çetinkaya ve Çarsı esnafı Doğu Garajı alanına yapılması planlanan üniversite için teşekkür etti. 
Sinan Mahallesi Çarşı Esnafı Derneği Başkanı Saim Koçak, Başkan Mustafa Akaydın’a Doğu Garajı alanına üniversite yapılması konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Koçak, bölge esnafının bu planlamanın geçmesinden dolayı son derece memnun olduğunu anlattı. Esnaf Koray Güzel, yıllardır bölge esnafının birtakım çalışmalardan dolayı işlerinin çok kötü olduğunu, bu üniversite planlamasının morallerini düzettiğini söyledi.
Başkan Mustafa Akaydın ise, esnafın yüzünün gülmesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, “Belediye Başkanlığım dönemimde şehir merkezinin cazibesini arttırmak için yaptığımız cadde düzenlemeleri çok beğenildi. İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’nı hizmete açtık. Doğu Garajı bölgesindeki nekropol alanı da yakın zamanda ihaleye çıkacak. Orada açık müze, sanat galerisi ve küçük bir kent meydanı yapılacak. Doğu Garajı alanında yapılması planlanan üniversite ile çarşı esnafının yüzü gülecek. Biz projelerimizi halkla planlayarak onların mutlu olacağı şekilde yapıyoruz. Esnafın böyle bir projeden mutlu olması, doğru çalışmalar yaptığımızı gösterir” dedi.
Başkan Akaydın tüm bu projelerle şehir merkezinin cazibesi artacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.