EŞİYLE TARTIŞINCA SOLUĞU ÜST GEÇİDİN DEMİRLERİNDE ALDI

Gündem 27.09.2015 - 17:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EŞİYLE TARTIŞINCA SOLUĞU ÜST GEÇİDİN DEMİRLERİNDE ALDI

EŞİYLE TARTIŞINCA SOLUĞU ÜST GEÇİDİN DEMİRLERİNDE ALDI
Antalya’da eşiyle tartıştığı öğrenilen bir kişi, soluğu üst geçit demirlerinde aldı.  Olay, Antalya'nın Kepez ilçesi Akın Kavşağı'ndaki üst geçitte meydana geldi. Ana yol üzerine yeni yapılan üst geçitten sarkan Hakan Ç.’yi gören vatandaşlar intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ve itfaiye ekipleri de üst geçit altına branda gerdi. Hakan Ç.’nin yanına çıkan polis ekipleri uzun süre ikna etmek istese de başarılı olamadı. Eşiyle tartıştığı için intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Hakan Ç. eşinin olay yerine çağrılmasıyla ikna edilerek intihar girişiminden vazgeçirildi. Öte yandan yaşanan olay bazı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bazı vatandaşlar ise durumu film izler gibi seyretti.
EŞİYLE TARTIŞINCA SOLUĞU ÜST GEÇİDİN DEMİRLERİNDE ALDI

Antalya’da eşiyle tartıştığı öğrenilen bir kişi, soluğu üst geçit demirlerinde aldı. 
Olay, Antalya'nın Kepez ilçesi Akın Kavşağı'ndaki üst geçitte meydana geldi. Ana yol üzerine yeni yapılan üst geçitten sarkan Hakan Ç.’yi gören vatandaşlar intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ve itfaiye ekipleri de üst geçit altına branda gerdi. Hakan Ç.’nin yanına çıkan polis ekipleri uzun süre ikna etmek istese de başarılı olamadı. Eşiyle tartıştığı için intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Hakan Ç. eşinin olay yerine çağrılmasıyla ikna edilerek intihar girişiminden vazgeçirildi.
Öte yandan yaşanan olay bazı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bazı vatandaşlar ise durumu film izler gibi seyretti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.