EŞİNİ ÖLDÜRÜP POLİSE TESLİM OLDU

Gündem 02.02.2015 - 10:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EŞİNİ ÖLDÜRÜP POLİSE TESLİM OLDU

EŞİNİ ÖLDÜRÜP POLİSE TESLİM OLDU
 Isparta’nın Yalvaç ilçesinde dini nikahlı eşi 67 yaşındaki Osman Tokmak’ı öldüren 49 yaşındaki G.S., Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polise teslim oldu. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılarak 6 yıl önce İstanbul’dan gelerek Yalvaç’a yerleşen Osman Tokmak, 6 ay önce, 1 çocuk annesi G.S. ile dini nikahla evlendi. Ancak geçimsizlik nedeniyle G.S. bir süre önce evini terketti. İddialara göre, eşyalarını toplamak üzere eve dönen G.S. ile dini nikahlı eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.S., Tokmak’ın başına kesici aletle vurdu. G.S., Tokmak’ın üzerini yorganla örttükten sonra eşyalarını bir kamyonete yükleyerek ayrıldı. 49 yaşındaki kadının giderken komşularına "Osman çarşıda" dediği öğrenildi.  Osman Tokmak'tan haber alamayan komşuları evin kapısını çaldı ancak açan olmayınca polise haber verdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri giren polis, Tokmak’ın cesedi ile karşılaştı. Tokmak’ın sağ kulağının koptuğu ve kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi.  Bursa’nın Osmangazi ilçesine giden cinayet zanlısı G.S., polise teslim oldu.  Tokmak'ın cesedi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ceset üzerinde yapılan incelemede Tokmak’ın ensesinde derin bir kesi olduğu G.S.’nin kesici bir aletle Tokmak’ın başını kesmeye çalıştığı ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.
EŞİNİ ÖLDÜRÜP POLİSE TESLİM OLDU

 Isparta’nın Yalvaç ilçesinde dini nikahlı eşi 67 yaşındaki Osman Tokmak’ı öldüren 49 yaşındaki G.S., Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polise teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılarak 6 yıl önce İstanbul’dan gelerek Yalvaç’a yerleşen Osman Tokmak, 6 ay önce, 1 çocuk annesi G.S. ile dini nikahla evlendi. Ancak geçimsizlik nedeniyle G.S. bir süre önce evini terketti. İddialara göre, eşyalarını toplamak üzere eve dönen G.S. ile dini nikahlı eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.S., Tokmak’ın başına kesici aletle vurdu. G.S., Tokmak’ın üzerini yorganla örttükten sonra eşyalarını bir kamyonete yükleyerek ayrıldı. 49 yaşındaki kadının giderken komşularına "Osman çarşıda" dediği öğrenildi. 
Osman Tokmak'tan haber alamayan komşuları evin kapısını çaldı ancak açan olmayınca polise haber verdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri giren polis, Tokmak’ın cesedi ile karşılaştı. Tokmak’ın sağ kulağının koptuğu ve kan kaybından yaşamını yitirdiği belirlendi. 
Bursa’nın Osmangazi ilçesine giden cinayet zanlısı G.S., polise teslim oldu. 
Tokmak'ın cesedi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ceset üzerinde yapılan incelemede Tokmak’ın ensesinde derin bir kesi olduğu G.S.’nin kesici bir aletle Tokmak’ın başını kesmeye çalıştığı ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.