Eşi ve oğlunu bıçaklayan emekli öğretmene 30 yıl hapis

Asayiş 26.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Eşi ve oğlunu bıçaklayan emekli öğretmene 30 yıl hapis

Eşi ve oğlunu bıçaklayan emekli öğretmene 30 yıl hapis cezası verildi
Ailesi ile tartışırken cinnet getiren öğretmen hakkında karar çıktı Afyonkarahisar’da geçtiğimiz yıl aile içerisinde yaşanan kavgada eşi ve oğlunu bıçakla ağır yaralayan emekli öğretmen Kazım Özsoy’a iki defa ayrı ayrı 15 yıl hapis cezası verildi. 2016 yılı Temmuz ayında Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Kazım Özsoy, tartıştığı eşi Z.O. ve 13 yaşındaki oğlu O.Ö.'yu cinnet geçirerek bıçakladığı iddia edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınarak tutuklanan Kazım Özsoy'un Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. “Öldürmeye teşebbüs” suçlaması ile yargılanan Özsoy, mahkeme heyeti tarafından 2 defa 15 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı. Kazım Özsoy’un kentteki bir devlet okulunda öğretmenlik yaptığı ve emekli olduğu öğrenildi.
Eşi ve oğlunu bıçaklayan emekli öğretmene 30 yıl hapis cezası verildi

Ailesi ile tartışırken cinnet getiren öğretmen hakkında karar çıktı

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz yıl aile içerisinde yaşanan kavgada eşi ve oğlunu bıçakla ağır yaralayan emekli öğretmen Kazım Özsoy’a iki defa ayrı ayrı 15 yıl hapis cezası verildi.

2016 yılı Temmuz ayında Kocatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Kazım Özsoy, tartıştığı eşi Z.O. ve 13 yaşındaki oğlu O.Ö.'yu cinnet geçirerek bıçakladığı iddia edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınarak tutuklanan Kazım Özsoy'un Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. “Öldürmeye teşebbüs” suçlaması ile yargılanan Özsoy, mahkeme heyeti tarafından 2 defa 15 yıl hapis cezası ile cezalandırıldı.

Kazım Özsoy’un kentteki bir devlet okulunda öğretmenlik yaptığı ve emekli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.