EROĞLU: " BAŞBAKANIMIZI HER YERDE SEVİYORLAR"

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2014 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EROĞLU: " BAŞBAKANIMIZI HER YERDE SEVİYORLAR"

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda kendisinin de bir anket çalışması olduğunu söyleyerek, “Benim de kendime göre yaptığım bir anketim var. Gittiğim yerlerde soruyorum, yüzde 54,5 çıkıyor ama Başbakanımızı her yerde seviyorlar görüyorsunuz” dedi.
Bakan Eroğlu, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında gittiği Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Törene Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Başmakçı Kaymakamı Ali Polat, Afyonkarahisar Belediye Başkanın Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve protokol üyeleri katıldı.Bakan Eroğlu, ilçeden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Eroğlu bir gazetecinin, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili sürekli anket çalışması yapılıyor. Hükümetin elinde de böyle bir anket var mı? Varsa sonuçları nedir?" sorusunu yanıtlayarak şunları söyledi:“Benim de kendime göre yaptığım bir anket var. Gittiğim yerlerde soruyorum, yüzde 54,5 çıkıyor ama Başbakanımızı her yerde seviyorlar görüyorsunuz. Çünkü Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız gerçekten vatan millet için gece gündüz demeden cansiperhane çalışan çok büyük bir liderdir. Dolayısıyla millet de yaptıklarını takdir edecek. Zaten yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır. Dolayısıyla milletimiz özellikle reyini Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacaktır. Ben buna inanıyorum. Yüzde 53 ile 60 arasında ilk turda bir oy alacağını ümit ediyoruz. Tabii bunu belirleyecek olan milletimizdir. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Milletimiz istikrardan yana tavır koyacaktır. Türkiye'de 10 yıldır istikrar var. Türkiye özellikle bu bölgede tek istikrar adası. Hatırlarsanız bir problem olduğunda sığınılan yer Türkiye. Irak’tan kaçanlar Suriye’ye sığınıyor. Suriye’de zulümden kaçanlar Türkiye'ye sığınıyor. Türkiye Balkanlardan geçmişte zulme maruz olup kaçanlar, daha geçmişte 93 Harbi denilen harpte doğudan ve Kafkas Cephesi'nden kaçanlar hep Türkiye’ye sığındı. Türkiye gerçekten huzurlu bir ada, bir istikrar adası. Dolayısıyla bu huzuru bozmayalım. O bakımdan diyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyelim.”Bakan Eroğlu, buranın ardından Dazkırı ve Evciler ilçesine geçti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda kendisinin de bir anket çalışması olduğunu söyleyerek, “Benim de kendime göre yaptığım bir anketim var. Gittiğim yerlerde soruyorum, yüzde 54,5 çıkıyor ama Başbakanımızı her yerde seviyorlar görüyorsunuz” dedi.

Bakan Eroğlu, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında gittiği Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Törene Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Başmakçı Kaymakamı Ali Polat, Afyonkarahisar Belediye Başkanın Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve protokol üyeleri katıldı.
Bakan Eroğlu, ilçeden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Eroğlu bir gazetecinin, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili sürekli anket çalışması yapılıyor. Hükümetin elinde de böyle bir anket var mı? Varsa sonuçları nedir?" sorusunu yanıtlayarak şunları söyledi:
“Benim de kendime göre yaptığım bir anket var. Gittiğim yerlerde soruyorum, yüzde 54,5 çıkıyor ama Başbakanımızı her yerde seviyorlar görüyorsunuz. Çünkü Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız gerçekten vatan millet için gece gündüz demeden cansiperhane çalışan çok büyük bir liderdir. Dolayısıyla millet de yaptıklarını takdir edecek. Zaten yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır. Dolayısıyla milletimiz özellikle reyini Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacaktır. Ben buna inanıyorum. Yüzde 53 ile 60 arasında ilk turda bir oy alacağını ümit ediyoruz. Tabii bunu belirleyecek olan milletimizdir. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Milletimiz istikrardan yana tavır koyacaktır. Türkiye'de 10 yıldır istikrar var. Türkiye özellikle bu bölgede tek istikrar adası. Hatırlarsanız bir problem olduğunda sığınılan yer Türkiye. Irak’tan kaçanlar Suriye’ye sığınıyor. Suriye’de zulümden kaçanlar Türkiye'ye sığınıyor. Türkiye Balkanlardan geçmişte zulme maruz olup kaçanlar, daha geçmişte 93 Harbi denilen harpte doğudan ve Kafkas Cephesi'nden kaçanlar hep Türkiye’ye sığındı. Türkiye gerçekten huzurlu bir ada, bir istikrar adası. Dolayısıyla bu huzuru bozmayalım. O bakımdan diyoruz ki Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyelim.”
Bakan Eroğlu, buranın ardından Dazkırı ve Evciler ilçesine geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.