ERKEN TERHİS OLAN ASKERİN FECİ SONU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ERKEN TERHİS OLAN ASKERİN FECİ SONU

Antalya’da iznini kullanmayıp askerden erken terhis olan 25 yaşındaki Barış Koşmaz, falezlerden düşerek yaşamını kaybetti.
Olay, Muratpaşa İlçesi Karaalioğlu Parkında gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerde iznini kullanmayıp erken terhis alan ailenin tek çocuğu Barış Koşmaz (25), 15 gün önce Antalya’ya geldi. Dün gece ise bir arkadaşıyla Karaalioğlu Parkı’na gelen Koşmaz, tek başına falezlerden inmeye başladı. Koşmaz’ı görmekte zorluk çeken arkadaşı, geç olduğu için telefonla arayarak yanına çağırdı. Alkollü olduğu iddia edilen Koşmaz, ‘Tamam geliyorum’ dedikten 5 dakika sonrası yukarıya çıkarken dengesini kaybedip yaklaşık 20 metrelik yükseklikten düştü. Bu sırada arkadaşı, tekrar aradığında ise Koşmaz’a ulaşamayınca polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, deniz polisi ve itfaiye sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları aramalarda Koşmaz’ın cansız bedenini denizde olduğunu tespit etti. Deniz Polisi tarafından bota alınan Koşmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
Antalya’da iznini kullanmayıp askerden erken terhis olan 25 yaşındaki Barış Koşmaz, falezlerden düşerek yaşamını kaybetti.

Olay, Muratpaşa İlçesi Karaalioğlu Parkında gece geç saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerde iznini kullanmayıp erken terhis alan ailenin tek çocuğu Barış Koşmaz (25), 15 gün önce Antalya’ya geldi. Dün gece ise bir arkadaşıyla Karaalioğlu Parkı’na gelen Koşmaz, tek başına falezlerden inmeye başladı. Koşmaz’ı görmekte zorluk çeken arkadaşı, geç olduğu için telefonla arayarak yanına çağırdı. Alkollü olduğu iddia edilen Koşmaz, ‘Tamam geliyorum’ dedikten 5 dakika sonrası yukarıya çıkarken dengesini kaybedip yaklaşık 20 metrelik yükseklikten düştü. Bu sırada arkadaşı, tekrar aradığında ise Koşmaz’a ulaşamayınca polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, deniz polisi ve itfaiye sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları aramalarda Koşmaz’ın cansız bedenini denizde olduğunu tespit etti.

Deniz Polisi tarafından bota alınan Koşmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.