Eren-9 Kazan-Han Yaylası Operasyonu Başlatıldı

Gündem 10.02.2021 - 10:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Eren-9 Kazan-Han Yaylası Operasyonu Başlatıldı

Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik Eren-9 Kazan Han Yaylası operasyonu başlatıldı. Operasyona 2 bin 218 per...
Son dakika haberine göre;  İçişleri Bakanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik Eren-9 Kazan Han Yaylası operasyonu başlatıldı. Operasyona 2 bin 218 personel, 129 operasyonel tim katılıyor. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, terörün tamamen ortadan kaldırılması için inançlı ve kararlı olunduğu bildirildi. Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Eren operasyonlarına bir yenisini ekledi. Eren-9 Operasyonu Hakkari'de gerçekleşiyor. Operasyona 'Eren-9 Kazan-Han Yaylası' adı verilirken, 2 bin 218 personelin katıldığı bildirildi. İÇİŞLERİ'NDEN EREN-9 KAZAN-HAN YAYLASI AÇIKLAMASI İçişleri'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: İçişleri Bakanlığınca, bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari ilinde "EREN-9 KAZAN-HAN YAYLASI" Operasyonu başlatıldı. Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.218) personel [(129) operasyonel tim] görev alıyor.   Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.
Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik Eren-9 Kazan Han Yaylası operasyonu başlatıldı. Operasyona 2 bin 218 per...

Son dakika haberine göre;  İçişleri Bakanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik Eren-9 Kazan Han Yaylası operasyonu başlatıldı. Operasyona 2 bin 218 personel, 129 operasyonel tim katılıyor. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, terörün tamamen ortadan kaldırılması için inançlı ve kararlı olunduğu bildirildi.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Eren operasyonlarına bir yenisini ekledi. Eren-9 Operasyonu Hakkari'de gerçekleşiyor. Operasyona 'Eren-9 Kazan-Han Yaylası' adı verilirken, 2 bin 218 personelin katıldığı bildirildi.

İÇİŞLERİ'NDEN EREN-9 KAZAN-HAN YAYLASI AÇIKLAMASI

İçişleri'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

İçişleri Bakanlığınca, bölücü terör örgütünü ülke gündeminden tamamen çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari ilinde "EREN-9 KAZAN-HAN YAYLASI" Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.218) personel [(129) operasyonel tim] görev alıyor.
 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.