ERDOĞAN FİYATLARI UYGUN DEMİŞTİ, 3 HAFTA DAYANABİLDİLER

Ekonomi 27.10.2021 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ERDOĞAN FİYATLARI UYGUN DEMİŞTİ, 3 HAFTA DAYANABİLDİLER

İşte Tarım Kredi'de ayçiçek yağının yeni fiyatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ürün fiyatları uygun gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri gıda maliyetlerine dayanamayarak fiyat yükseltti.   20 gün önce fiyatlarının düşük olduğunu belirten bir liste paylaşan Tarım Kredi iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ'nin listesinde, 5 litrelik Ayçiçek yağı 64,5 lirayken bu hafta 79,9 lira oldu. Benzer yükseliş çay ve sütte de gerçekleşti  
İşte Tarım Kredi'de ayçiçek yağının yeni fiyatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ürün fiyatları uygun gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri gıda maliyetlerine dayanamayarak fiyat yükseltti.

 

20 gün önce fiyatlarının düşük olduğunu belirten bir liste paylaşan Tarım Kredi iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ'nin listesinde, 5 litrelik Ayçiçek yağı 64,5 lirayken bu hafta 79,9 lira oldu. Benzer yükseliş çay ve sütte de gerçekleşti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.