ERCENGİZ:“FUARA KATILMAMA NEDENİMİZ SİYASİ DEĞİL“

Gündem 31.05.2014 - 16:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ERCENGİZ:“FUARA KATILMAMA NEDENİMİZ SİYASİ DEĞİL“

Burdur Belediyesi Ankara'daki Burdur Tanıtım Günlerine katılmama nedenini açıkladı.
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz ve Yeşilova Belediye Başkanı Özbek’ten Ankara Günlerine katılmamalarına ilişkin açıklama yapıldı. Burdur Belediyesi'nden yapılan açıklamada Ankara’da düzenlenen 2. Burdur Tanıtım Günleri’ne katılmama sebebinin  fuarda sergilenecek ürünlerin hazırlıklarının tamamlanmaması olduğu belirtildi Ankara’da düzenlenen 2. Burdur Tanıtım Günleri’ne katılmayarak tepki çeken Burdur Belediyesi ve Yeşilova Belediyesi, katılmama sebeplerini açıkladı.  edinilen bilgiye göre, tanıtım günlerinde siyasi bir durum sebebiyle değil, stantlarda sergilenecek ürünlerin yetiştirilmediği ifade edildi. Burdur Tanıtım Günleri’nin her noktasında resimleri ve fotoğrafları bulunan Yeşilova İlçesi de aynı sebepten dolayı katılmadığını ifade etti. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek de, stantlarda sergilenecek ürünlerin yetişmediğini açıkladı.
Burdur Belediyesi Ankara'daki Burdur Tanıtım Günlerine katılmama nedenini açıkladı.

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz ve Yeşilova Belediye Başkanı Özbek’ten Ankara Günlerine katılmamalarına ilişkin açıklama yapıldı.
 
Burdur Belediyesi'nden yapılan açıklamada Ankara’da düzenlenen 2. Burdur Tanıtım Günleri’ne katılmama sebebinin  fuarda sergilenecek ürünlerin hazırlıklarının tamamlanmaması olduğu belirtildi
 
Ankara’da düzenlenen 2. Burdur Tanıtım Günleri’ne katılmayarak tepki çeken Burdur Belediyesi ve Yeşilova Belediyesi, katılmama sebeplerini açıkladı.  edinilen bilgiye göre, tanıtım günlerinde siyasi bir durum sebebiyle değil, stantlarda sergilenecek ürünlerin yetiştirilmediği ifade edildi. Burdur Tanıtım Günleri’nin her noktasında resimleri ve fotoğrafları bulunan Yeşilova İlçesi de aynı sebepten dolayı katılmadığını ifade etti. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek de, stantlarda sergilenecek ürünlerin yetişmediğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.