Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür?

21.01.2019 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür?

Burdur Alaca Dokuma kadınları kış aylarında da etkinliklerine devam ediyor ağaçlar üşümesin diye Burdur’da ağaçları örülen yün örgüleriyle giydirdiler
Burdur Alaca Dokuma kadınları kış aylarında da etkinliklerine devam ediyor ağaçlar üşümesin diye Burdur’da ağaçları örülen yün örgüleriyle giydirdiler. Burdur Belediyesi tarafından hizmete açılan Alaca Dokuma Mağazasının hazırlıkları tamamlandı. Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünlerin satışı mağazada başladı. Alaca Dokuma Atölyesindeki kadınlar, mağazaya dikkat çekmek amacıyla eski belediye binası önünde bulunan ağaçları motiflerle süsledi. Konu ile sosyal medya hesabında yorumda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür? Tabi ki ağaçlar üşümez ama böyle güzel düşünce ile el emeği göz nuru döküp; beton delisine çevrilmiş kentlerden farklı olarak kentimize güzellik katan Alaca Dokuma kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” yorumunda bulundu.  
Burdur Alaca Dokuma kadınları kış aylarında da etkinliklerine devam ediyor ağaçlar üşümesin diye Burdur’da ağaçları örülen yün örgüleriyle giydirdiler

Burdur Alaca Dokuma kadınları kış aylarında da etkinliklerine devam ediyor ağaçlar üşümesin diye Burdur’da ağaçları örülen yün örgüleriyle giydirdiler.

Burdur Belediyesi tarafından hizmete açılan Alaca Dokuma Mağazasının hazırlıkları tamamlandı. Alaca Dokuma Atölyesinde üretilen B’laca marka ürünlerin satışı mağazada başladı. Alaca Dokuma Atölyesindeki kadınlar, mağazaya dikkat çekmek amacıyla eski belediye binası önünde bulunan ağaçları motiflerle süsledi.

Konu ile sosyal medya hesabında yorumda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Sadece insanlar mı üşür? Tabi ki ağaçlar üşümez ama böyle güzel düşünce ile el emeği göz nuru döküp; beton delisine çevrilmiş kentlerden farklı olarak kentimize güzellik katan Alaca Dokuma kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” yorumunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.