Ercengiz mahalle halkıyla kucaklaştı

04.01.2019 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz mahalle halkıyla kucaklaştı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde bir araya gelerek,  vatandaşların sorunlarını dinledi, talep ve görüşlerini ele aldı.Belediye Başkanı Ercengiz, 5 yıl boyunca yapılan yatırımlardan bahsederek,  Atatürk Mahallesindeki tamamlanan ve yapımı devam eden projelerin detaylarını aktardı. Başkan Ercengiz, mahalle sakinleri ile bir araya geldiği Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nin yapım sürecinden bahsederek, “Burdur Belediyesi’nin finansman hesabını düzgün yaparak, borç almadan ve faiz ödemeden bir buçuk sene kadar kısa bir sürede yapımını tamamladık.” Dedi. Başkan Ali  Orkun Ercengiz ayrıca  Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahalle sakinlerinin merak konusu olan hastane ihalesi hakkında sorularını cevapladı. Başkan  Ercengiz, faaliyete geçecek olan El Sanatları Merkezi hakkında da bilgi verdi. Daha önce halı saha olarak kullanılan, İstanbul,  Ankara,  Fethiye ve tam tersi istikamet güzergahının  Burdur’un yol ticaretinin değerlendirilmesi konusunda önemli bir bölge ifade ederek, “ Burdur el sanatlarının ve ürünlerinin, marka değerlerinin ortaya çıkaracak çalışmaların, satış ve pazarlaması yapabilecek  bir alana olarak planlandı. Önümüzdeki günlerde bu Merkezi Burdur değerlerinin  satış ve pazarlaması üzerine faaliyete sokacağız. Biz kendi zanaatları ile her işini gören, dışarıdan hizmet almayı bitirip, müteahhitleri zengin etmeyi, yandaş yaratmayı bitiren, tamamen devletçilik bir politikayla kendi kazandığımızı yurttaşa geri kazandırarak, tasarruf ederek ve tasarrufları ile de hizmet veren bir belediyecilik anlayışını getirdik. Bizim derdimiz bina yapmak değil. Bizim derdimiz işlevsel binalar yapmak”  ifadelerini kullandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde bir araya gelerek,  vatandaşların sorunlarını dinledi, talep ve görüşlerini ele aldı.Belediye Başkanı Ercengiz, 5 yıl boyunca yapılan yatırımlardan bahsederek,  Atatürk Mahallesindeki tamamlanan ve yapımı devam eden projelerin detaylarını aktardı. Başkan Ercengiz, mahalle sakinleri ile bir araya geldiği Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nin yapım sürecinden bahsederek, “Burdur Belediyesi’nin finansman hesabını düzgün yaparak, borç almadan ve faiz ödemeden bir buçuk sene kadar kısa bir sürede yapımını tamamladık.” Dedi.
Başkan Ali  Orkun Ercengiz ayrıca  Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahalle sakinlerinin merak konusu olan hastane ihalesi hakkında sorularını cevapladı.
Başkan  Ercengiz, faaliyete geçecek olan El Sanatları Merkezi hakkında da bilgi verdi. Daha önce halı saha olarak kullanılan, İstanbul,  Ankara,  Fethiye ve tam tersi istikamet güzergahının  Burdur’un yol ticaretinin değerlendirilmesi konusunda önemli bir bölge ifade ederek, “ Burdur el sanatlarının ve ürünlerinin, marka değerlerinin ortaya çıkaracak çalışmaların, satış ve pazarlaması yapabilecek  bir alana olarak planlandı. Önümüzdeki günlerde bu Merkezi Burdur değerlerinin  satış ve pazarlaması üzerine faaliyete sokacağız. Biz kendi zanaatları ile her işini gören, dışarıdan hizmet almayı bitirip, müteahhitleri zengin etmeyi, yandaş yaratmayı bitiren, tamamen devletçilik bir politikayla kendi kazandığımızı yurttaşa geri kazandırarak, tasarruf ederek ve tasarrufları ile de hizmet veren bir belediyecilik anlayışını getirdik. Bizim derdimiz bina yapmak değil. Bizim derdimiz işlevsel binalar yapmak”  ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.