Ercengiz Halk İçin Hafta Sonu da Mesaide

20.04.2019 - 14:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz Halk İçin Hafta Sonu da Mesaide

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi tebrik ziyaretlerinin yoğunluğu nedeniyle hafta sonu da çalışarak Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi tebrik ziyaretlerinin yoğunluğu nedeniyle hafta sonu da çalışarak Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Hafta sonu Belediyenin kapılarını vatandaşa açan Başkan Ercengiz, vatandaşları makamında ağırladı, şikayetlerini dinledi ve taleplerini aldı. Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşlarımız tebrik ziyaretinde bulunup iyi dileklerini iletiyorlar, şikayetlerini ve taleplerini dile getiriyorlar. Talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar.  Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” şeklinde konuştu. Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti.      
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi tebrik ziyaretlerinin yoğunluğu nedeniyle hafta sonu da çalışarak Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, hafta içi tebrik ziyaretlerinin yoğunluğu nedeniyle hafta sonu da çalışarak Halk Günü’nde de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Hafta sonu Belediyenin kapılarını vatandaşa açan Başkan Ercengiz, vatandaşları makamında ağırladı, şikayetlerini dinledi ve taleplerini aldı.

Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını aldıktan sonra görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çok şükür hiç boş kalmadı makamımız, vatandaşlarımız tebrik ziyaretinde bulunup iyi dileklerini iletiyorlar, şikayetlerini ve taleplerini dile getiriyorlar. Talepler genellikle iş istihdamı yönünde oluyor. Vatandaşımızın kamu kurumlarından talebi bu yönde genellikle bunu duyuyorum. Biz de elimizden geldiğince istihdamla ilgili tasarrufumuzu halka açık ilanlarımızla İş-Kur üzerinden yapıyoruz. Bireysel talepler oluyor ve teknoloji çağındayız, bireysel talepleri sosyal medya üzerinden, bizzat telefonla veya özel kalemimize not aldırarak ulaşıyorlar.  Yapılabilir, çözülebilir, yasal durumları zaten hemen çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Halk gününde sıkıntılarını ve isteklerini yerine getiren vatandaşlar ise belediyenin yürüttüğü çalışmalarından dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.