Ercengiz’e Eczacılardan Destek

18.02.2019 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz’e Eczacılardan Destek

Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek vermek için Burdur’da gerçekleştirildi.
Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek vermek için Burdur’da gerçekleştirildi. Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısını yapmak üzere Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti ve Bölge Eczacı Odaları Başkanları Burdur’da bir araya gelerek belediye başkanlığına tekrar aday olan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek verdi. Burdur’a gelerek verdiği desteklerden dolayı Ege Eczacıları Danışma Kurulu’ne teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Beş yıl önce olduğu gibi meslektaşlarımla, bir meslek örgütü ve dayanışması bilinci ile seçim öncesi bu programla bir araya geldiğimiz için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz hakikaten her ne kadar sıkıntılar yaşayarak bu günlere gelmiş olsak da iyi bir örgütüz. Kendi içimizde dayanışmayı güçlü tutmuş, kendi içimizdeki dayanışmanın sonucunda her kim olursa olsun bizden birisi olsun diyebilmiş bir anlayışıyla bugün burada merkezdeki meslektaşlarımın ve ilçedeki meslektaşlarımın desteği ile bir beş yıla daha talip olarak yeniden aday oldum. Tabi beş yıl içeresinde zor bir dönemi yaşadık siyaseten. Beş yılda yedinci seçimi yaşıyoruz ve bir darbe girişimi gördük. Ülkenin altının üstüne getirildiği bir dönemi yaşadık” dedi. Belediyede yaptıkları her çalışmanın insan ve çevre odaklı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ercengiz, “Biz hizmet odaklı bir anlayış içeresinde görevlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Bana, Eczacılık mesleğimin verdiği en önemli katkı buydu. Kazanç odaklı değil hizmet odaklı bir mesleği ifa eden meslek grubuyuz. Bizler Eczacıyız ve temelinde iyi şeyler yapmayı standart edinmiş insanlarız. Mesleğimin ve meslek örgütümün bana verdiği terbiyeyle, bu noktada hakikaten belli bir disiplini, saygıyı, sevgiyi, as, üst ilişkisini bu örgütte öğrendim. Gerçekten Türk Eczacıları Birliği bu anlamda bize çok büyük katkılar verdi. Ben katıldığınız, destek verdiğiniz ve bana en azından bir meslektaş olarak güç verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Bizler Eczacıyız ve temelinde iyi şeyler yapmayı standart edinmiş insanlarız.” şeklinde konuştu Toplantıya katılan eczacı oda başkanları Ali Orkun Ercengiz’in kazanacağına yürekten inandıklarını ve güvendiklerini belirterek meslek örgütü içinde de son derece disiplinli, çalışkan, aldığı işi başarıyla bugüne kadar getirmiş olan arkadaşlarının bu işten de başarıyla, alnının akıyla çıkacağına inandıklarına vurgu yaptılar. Düzenlenen toplantıya Muğla, Çanakkale, Afyon, Denizli, Kütahya, Balıkesir, Manisa, Uşak, Isparta, İzmir, Aydın, Eskişehir, Bursa olmak 14 farklı ilin eczacı odaları başkanları ve Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Yöneticileri katıldılar.  
Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek vermek için Burdur’da gerçekleştirildi.

Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek vermek için Burdur’da gerçekleştirildi.

Ege Eczacıları Danışma Kurulu Toplantısını yapmak üzere Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti ve Bölge Eczacı Odaları Başkanları Burdur’da bir araya gelerek belediye başkanlığına tekrar aday olan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e destek verdi.

Burdur’a gelerek verdiği desteklerden dolayı Ege Eczacıları Danışma Kurulu’ne teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Beş yıl önce olduğu gibi meslektaşlarımla, bir meslek örgütü ve dayanışması bilinci ile seçim öncesi bu programla bir araya geldiğimiz için her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz hakikaten her ne kadar sıkıntılar yaşayarak bu günlere gelmiş olsak da iyi bir örgütüz. Kendi içimizde dayanışmayı güçlü tutmuş, kendi içimizdeki dayanışmanın sonucunda her kim olursa olsun bizden birisi olsun diyebilmiş bir anlayışıyla bugün burada merkezdeki meslektaşlarımın ve ilçedeki meslektaşlarımın desteği ile bir beş yıla daha talip olarak yeniden aday oldum. Tabi beş yıl içeresinde zor bir dönemi yaşadık siyaseten. Beş yılda yedinci seçimi yaşıyoruz ve bir darbe girişimi gördük. Ülkenin altının üstüne getirildiği bir dönemi yaşadık” dedi.

Belediyede yaptıkları her çalışmanın insan ve çevre odaklı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ercengiz, “Biz hizmet odaklı bir anlayış içeresinde görevlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Bana, Eczacılık mesleğimin verdiği en önemli katkı buydu. Kazanç odaklı değil hizmet odaklı bir mesleği ifa eden meslek grubuyuz. Bizler Eczacıyız ve temelinde iyi şeyler yapmayı standart edinmiş insanlarız. Mesleğimin ve meslek örgütümün bana verdiği terbiyeyle, bu noktada hakikaten belli bir disiplini, saygıyı, sevgiyi, as, üst ilişkisini bu örgütte öğrendim. Gerçekten Türk Eczacıları Birliği bu anlamda bize çok büyük katkılar verdi. Ben katıldığınız, destek verdiğiniz ve bana en azından bir meslektaş olarak güç verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Bizler Eczacıyız ve temelinde iyi şeyler yapmayı standart edinmiş insanlarız.” şeklinde konuştu

Toplantıya katılan eczacı oda başkanları Ali Orkun Ercengiz’in kazanacağına yürekten inandıklarını ve güvendiklerini belirterek meslek örgütü içinde de son derece disiplinli, çalışkan, aldığı işi başarıyla bugüne kadar getirmiş olan arkadaşlarının bu işten de başarıyla, alnının akıyla çıkacağına inandıklarına vurgu yaptılar. Düzenlenen toplantıya Muğla, Çanakkale, Afyon, Denizli, Kütahya, Balıkesir, Manisa, Uşak, Isparta, İzmir, Aydın, Eskişehir, Bursa olmak 14 farklı ilin eczacı odaları başkanları ve Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Yöneticileri katıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.