Ercengiz’den Örnek Davranış

13.02.2019 - 08:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz’den Örnek Davranış

Burdur Belediyesi tarafından Salı Pazarı girişine kurulan ‘Askıda Yardım’ standı faaliyete başladı.
Burdur Belediyesi tarafından Salı Pazarı girişine kurulan ‘Askıda Yardım’ standı faaliyete başladı. Dar gelirli vatandaşların faydalanacağı Yardımlaşma Standında meyve, sebze, ekmek vb. gibi gıda malzemeleri yer alıyor. Artan sebze ve meyve fiyatları neticesinde Salı Pazarı girişinde tanzim satışla ilgili başlatılan kampanya kapsamında kurulan Yardımlaşma Standına pazara gelen vatandaşlar ve esnaflar katkıda bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Maddi durumu el vermeyen ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan Yardımlaşma Standına pazarcı esnafı büyük destek verdi.   Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut’ta Yardımlaşma Standına katkıda bulunarak öncülük etti. Sosyal belediyeciliğin gereklerin yerine getirdiklerini anlatan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Artan sebze meyve fiyatları neticesinde gördüğünüz üzere tanzim satışla ilgili kampanya başlatıldı. Tabi bizim derdimiz esnafla vatandaşı karşı karşıya getiren uygulamalar yerine, yine yardımlaşmayı, imece’yi ve yine hayatın içerisinde vatandaşımızın birbirine destek olabildiği projeleri ortaya koymaktı. Bugün burada Burdur Belediyesi olarak askıda meyve ve sebze uygulamasını başlattık. Görevli arkadaşlarımızdan aldığım bilgiye göre Salı Pazarında başlattığımız uygulamaya vatandaşımız ilgi gösteriyor. Hem katkıda bulunuyor, hem de o askıdaki meyve sebze projesinden yararlanıyorlar” dedi. ‘İhtiyaç sahibinin ihtiyacını görmek, dostluk kapısının anahtarıdır’ Türk toplumunun özünde ihtiyaç sahibine yardım etmek olduğunu bildiren Başkan Ercengiz, “Biz Türk toplumu olarak yardımlaşmayı seviyoruz. Yeter ki bu organizasyonlar doğru yapılsın, doğru amaca hizmet etsin. İlerleyen günlerde bu projeye daha fazla ilgi gösterileceğini düşünüyorum ve vatandaşlarımızın destek vereceklerini umut ediyorum. Çünkü biz birbirimize destek olarak zorlukların üstesinden geleceğiz. İhtiyaç sahibinin ihtiyacını görmek, dostluk kapısının anahtarıdır. Burdur’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu  
Burdur Belediyesi tarafından Salı Pazarı girişine kurulan ‘Askıda Yardım’ standı faaliyete başladı.

Burdur Belediyesi tarafından Salı Pazarı girişine kurulan ‘Askıda Yardım’ standı faaliyete başladı. Dar gelirli vatandaşların faydalanacağı Yardımlaşma Standında meyve, sebze, ekmek vb. gibi gıda malzemeleri yer alıyor. Artan sebze ve meyve fiyatları neticesinde Salı Pazarı girişinde tanzim satışla ilgili başlatılan kampanya kapsamında kurulan Yardımlaşma Standına pazara gelen vatandaşlar ve esnaflar katkıda bulunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Maddi durumu el vermeyen ihtiyaç sahiplerine yönelik açılan Yardımlaşma Standına pazarcı esnafı büyük destek verdi.

 

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP İl Başkanı İzzet Akbulut’ta Yardımlaşma Standına katkıda bulunarak öncülük etti. Sosyal belediyeciliğin gereklerin yerine getirdiklerini anlatan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Artan sebze meyve fiyatları neticesinde gördüğünüz üzere tanzim satışla ilgili kampanya başlatıldı. Tabi bizim derdimiz esnafla vatandaşı karşı karşıya getiren uygulamalar yerine, yine yardımlaşmayı, imece’yi ve yine hayatın içerisinde vatandaşımızın birbirine destek olabildiği projeleri ortaya koymaktı. Bugün burada Burdur Belediyesi olarak askıda meyve ve sebze uygulamasını başlattık. Görevli arkadaşlarımızdan aldığım bilgiye göre Salı Pazarında başlattığımız uygulamaya vatandaşımız ilgi gösteriyor. Hem katkıda bulunuyor, hem de o askıdaki meyve sebze projesinden yararlanıyorlar” dedi.

‘İhtiyaç sahibinin ihtiyacını görmek, dostluk kapısının anahtarıdır’

Türk toplumunun özünde ihtiyaç sahibine yardım etmek olduğunu bildiren Başkan Ercengiz, “Biz Türk toplumu olarak yardımlaşmayı seviyoruz. Yeter ki bu organizasyonlar doğru yapılsın, doğru amaca hizmet etsin. İlerleyen günlerde bu projeye daha fazla ilgi gösterileceğini düşünüyorum ve vatandaşlarımızın destek vereceklerini umut ediyorum. Çünkü biz birbirimize destek olarak zorlukların üstesinden geleceğiz. İhtiyaç sahibinin ihtiyacını görmek, dostluk kapısının anahtarıdır. Burdur’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.