Ercengiz’den Emeklilere Müjde

08.02.2019 - 10:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz’den Emeklilere Müjde

Burdur’da ilklerin öncüsü olan Burdur Belediye Başkanı sosyal hizmetlere bir yenisini daha ekliyor.
Burdur’da ilklerin öncüsü olan Burdur Belediye Başkanı sosyal hizmetlere bir yenisini daha ekliyor. Burdur Belediyesi tarafından Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisinde düzenlenen “Emekli Kahvesi” önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor. Burdur Belediyesi emekli vatandaşların emeklilik süreçlerini daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla, Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisindeki kafeyi “Emekli Kahvesi” olarak düzenleniyor. Emekli vatandaşlara standartları yüksek sosyal bir alan hazırladıklarını söyleyen Başkan Ercengiz; “Emeklilerimizi ağırlayacağımız sakin bir ortamda dostları ile buluşabildiği “Emekli Kahvemizi” Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisindeki kafe olarak düzenlediğimiz alanda açıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren hizmet verecek olan kahvemizde sohbet sizden çaylar bizden Hayırlı olsun.” dedi.  
Burdur’da ilklerin öncüsü olan Burdur Belediye Başkanı sosyal hizmetlere bir yenisini daha ekliyor.

Burdur’da ilklerin öncüsü olan Burdur Belediye Başkanı sosyal hizmetlere bir yenisini daha ekliyor.

Burdur Belediyesi tarafından Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisinde düzenlenen “Emekli Kahvesi” önümüzdeki günlerde hizmete açılıyor.

Burdur Belediyesi emekli vatandaşların emeklilik süreçlerini daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri ve kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla, Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisindeki kafeyi “Emekli Kahvesi” olarak düzenleniyor.

Emekli vatandaşlara standartları yüksek sosyal bir alan hazırladıklarını söyleyen Başkan Ercengiz; “Emeklilerimizi ağırlayacağımız sakin bir ortamda dostları ile buluşabildiği “Emekli Kahvemizi” Şehit Sıtkı Kara Parkı içerisindeki kafe olarak düzenlediğimiz alanda açıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren hizmet verecek olan kahvemizde sohbet sizden çaylar bizden Hayırlı olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.