ERCENGİZ'DEN BEDESTEN SORUNUNA ÇÖZÜM

Gündem 01.08.2019 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ERCENGİZ'DEN BEDESTEN SORUNUNA ÇÖZÜM

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tadilatına başlanılan Bedesten Çarşısını yerinde inceledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tadilatına başlanılan Bedesten Çarşısını yerinde inceledi. Bedesten Çarşısını inceleyen Başkan Ercengiz, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.     Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Uzun süredir Burdur gündemini meşgul eden Bedesten Çarşımız ve içerisinde hizmet veren esnafımızın sorununu ortadan kaldırıyoruz. Toplam sözleşme bedeli yenileme ve birtakım tadilatların içinde bulundurduğu bu yapıyla, Burdur Belediyesine maliyeti 3 milyon 250 bin  TL+ KDV. Bundan sonraki süreçte hem yalıtım hem de işlevsellik anlamında, Burdur Belediyesi Bedesten Çarşısı, istediğimiz noktaya getirilecek. Bugün çalışmaları yerinde inceledik. Arkadaşlarımız, bu sıcak havalarda elinden gayreti göstererek, aralıksız çalışıyorlar. 135 gün içerisinde tamamlanacak olmasına rağmen, daha önce bitirebilmesi için gayret göstereceklerini söylediler. Bizde onları bu konuda destekleyeceğiz. Üzerimize düşecek ne varsa, teknik ve icracı ekibimizle birlikte kendilerine destek vereceğiz. Önemli olan bu yapının en iyi şekilde kullanılabilirliğine döndürülebilmesidir” dedi     Burdur Belediyesi Bedesten Çarşısı’nda başlatılan onarım çalışmalarının gecikmesine dair speküle edilen ve siyaset malzemesi haline getirilen süreçleri de değerlendiren Başkan Ercengiz, “Belli hukuki süreçleri tamamlamaya çalıştık, otogardaki yaşadığımız sıkıntılar gibi. Süreçlerimizi tamamladıktan sonra bugün garajımızın son derece modern ve tüm sorunları çözülmüş, vatandaşımızın en iyi şekilde kullanabileceği otogarı vatandaşa sunacağız. Bedesten Çarşısı’nda sürdürülen çalışmaları da en geç 15 Kasım’a kadar tamamlamayı planlıyoruz. Aksi bir durum olmazsa, teslim edip vatandaşımızın en iyi şekilde kullanmasını sağlayacağız’ dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tadilatına başlanılan Bedesten Çarşısını yerinde inceledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, tadilatına başlanılan Bedesten Çarşısını yerinde inceledi. Bedesten Çarşısını inceleyen Başkan Ercengiz, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “ Uzun süredir Burdur gündemini meşgul eden Bedesten Çarşımız ve içerisinde hizmet veren esnafımızın sorununu ortadan kaldırıyoruz. Toplam sözleşme bedeli yenileme ve birtakım tadilatların içinde bulundurduğu bu yapıyla, Burdur Belediyesine maliyeti 3 milyon 250 bin  TL+ KDV. Bundan sonraki süreçte hem yalıtım hem de işlevsellik anlamında, Burdur Belediyesi Bedesten Çarşısı, istediğimiz noktaya getirilecek. Bugün çalışmaları yerinde inceledik. Arkadaşlarımız, bu sıcak havalarda elinden gayreti göstererek, aralıksız çalışıyorlar. 135 gün içerisinde tamamlanacak olmasına rağmen, daha önce bitirebilmesi için gayret göstereceklerini söylediler. Bizde onları bu konuda destekleyeceğiz. Üzerimize düşecek ne varsa, teknik ve icracı ekibimizle birlikte kendilerine destek vereceğiz. Önemli olan bu yapının en iyi şekilde kullanılabilirliğine döndürülebilmesidir” dedi

 

 

Burdur Belediyesi Bedesten Çarşısı’nda başlatılan onarım çalışmalarının gecikmesine dair speküle edilen ve siyaset malzemesi haline getirilen süreçleri de değerlendiren Başkan Ercengiz, “Belli hukuki süreçleri tamamlamaya çalıştık, otogardaki yaşadığımız sıkıntılar gibi. Süreçlerimizi tamamladıktan sonra bugün garajımızın son derece modern ve tüm sorunları çözülmüş, vatandaşımızın en iyi şekilde kullanabileceği otogarı vatandaşa sunacağız. Bedesten Çarşısı’nda sürdürülen çalışmaları da en geç 15 Kasım’a kadar tamamlamayı planlıyoruz. Aksi bir durum olmazsa, teslim edip vatandaşımızın en iyi şekilde kullanmasını sağlayacağız’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.