Ercengiz Bağlar Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

12.02.2019 - 11:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ercengiz Bağlar Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Süleyman Seçer, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları başkanı Zinet Gezer, Meclis Üyeleri ve Bağlar Mahallesi sakinleri katıldı.   Başkan Ercengiz 31 Mart yerel seçimler kapsamında, Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Bağlar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve Burdur Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri anlatarak vatandaşların sorularını ve belediyeden beklentilerini dinledi.  Başkan Ercengiz, “Bağlar Mahallemizde bugün akşam soğuğa rağmen çadıra sığmayan bizi bağrına basan sakinlerimize teşekkür ediyoruz ve bugün Bağlar Mahallesinde kapı kapı gezen kadın kolları başkanımız Zinet Gezer ve ekibine de ayrı teşekkür ediyoruz.“ Başkan Ercengiz’in belediye çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı sonrası karşılıklı fikir alışverişi ile tamamlandı.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bağlar mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle ziyaretinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İyi Parti İl Başkanı Süleyman Seçer, CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, CHP Kadın Kolları başkanı Zinet Gezer, Meclis Üyeleri ve Bağlar Mahallesi sakinleri katıldı.

 

Başkan Ercengiz 31 Mart yerel seçimler kapsamında, Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Bağlar Mahallesinde yapılan çalışmaları ve Burdur Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri anlatarak vatandaşların sorularını ve belediyeden beklentilerini dinledi. 

Başkan Ercengiz, “Bağlar Mahallemizde bugün akşam soğuğa rağmen çadıra sığmayan bizi bağrına basan sakinlerimize teşekkür ediyoruz ve bugün Bağlar Mahallesinde kapı kapı gezen kadın kolları başkanımız Zinet Gezer ve ekibine de ayrı teşekkür ediyoruz.

Başkan Ercengiz’in belediye çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı sonrası karşılıklı fikir alışverişi ile tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.