ERCAN AKIN FEN LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

Eğitim 18.05.2016 - 21:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ERCAN AKIN FEN LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ

Ercan Akın Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri için Mezuniyet Töreni düzenlendi.
Ercan Akın Fen Lisesi Öğrencilerinin Mezuniyet Töreni, Kanal 15 televizyonunda canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Halil Er'in yaptığı Türkü Kervanı programı çerçevesinde okul bahçesinde düzenlendi. Mezuniyet törenine Burdur Valisi Sayın Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Hayırsever İşadamı Ercan Akın, İşadamı Mehmet Cadıl, İşadamları, Sivil Toplum ve Siyasi Parti Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Vali Kürklü Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere seslendi. Hayatın çabuk geçtiğini dile getiren Kürklü; “Bir bakmışsınız ki üniversitede bitmiş hayata atılmışsınız. Onun için hayatın kıymetini bilin. Dünya artık globalleşti, küçük bir köy oldu. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz lazım. Çünkü dünya devleri ile yarışacaksınız. Ülkemizin yeniden kalkınması, yediden müreffeh bir toplum haline gelmesi siz gençlerin elindedir. 15 yıl, 20 yıl sonra ülkemizin yönetiminde önemli yerlerde olacaksınız. Onun için kendinizi çok iyi yetiştirmeniz ve çok iyi donanımlarla donanmanız lazım. Ne yaparsanız yapın ama yaptığınız işin en iyisini yapın. Yunusun sevgisine, Mevlana'nın hoşgörüsüne ihtiyacımız var. Bunları yapacak cesarette sizlerde var" dedi. Burdur'un yerel televizyonu olan Kanal 15 televizyonunda canlı yayınlanan Ercan Akın Fen Lisesi Mezuniyet Töreni'nde Okul Birincisi Enes Emre Küçükkepeci yaş kütüğüne plaket çaktı. Vali Kürklü, Hanımefendi ve Hayırsever İşadamı Ercan Akın tarafından dereceye giren öğrencilere hediyelerini verildi. Mezun olan öğrenciler adına, lise 4'e geçen öğrencilere bayrak-flama devir teslimi gerçekleşti. Mezuniyet Töreni Öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.
Ercan Akın Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri için Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Ercan Akın Fen Lisesi Öğrencilerinin Mezuniyet Töreni, Kanal 15 televizyonunda canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Halil Er'in yaptığı Türkü Kervanı programı çerçevesinde okul bahçesinde düzenlendi.

Mezuniyet törenine Burdur Valisi Sayın Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Hayırsever İşadamı Ercan Akın, İşadamı Mehmet Cadıl, İşadamları, Sivil Toplum ve Siyasi Parti Temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Kürklü Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere seslendi. Hayatın çabuk geçtiğini dile getiren Kürklü; “Bir bakmışsınız ki üniversitede bitmiş hayata atılmışsınız. Onun için hayatın kıymetini bilin. Dünya artık globalleşti, küçük bir köy oldu. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz lazım. Çünkü dünya devleri ile yarışacaksınız. Ülkemizin yeniden kalkınması, yediden müreffeh bir toplum haline gelmesi siz gençlerin elindedir. 15 yıl, 20 yıl sonra ülkemizin yönetiminde önemli yerlerde olacaksınız. Onun için kendinizi çok iyi yetiştirmeniz ve çok iyi donanımlarla donanmanız lazım. Ne yaparsanız yapın ama yaptığınız işin en iyisini yapın. Yunusun sevgisine, Mevlana'nın hoşgörüsüne ihtiyacımız var. Bunları yapacak cesarette sizlerde var" dedi.

Burdur'un yerel televizyonu olan Kanal 15 televizyonunda canlı yayınlanan Ercan Akın Fen Lisesi Mezuniyet Töreni'nde Okul Birincisi Enes Emre Küçükkepeci yaş kütüğüne plaket çaktı. Vali Kürklü, Hanımefendi ve Hayırsever İşadamı Ercan Akın tarafından dereceye giren öğrencilere hediyelerini verildi. Mezun olan öğrenciler adına, lise 4'e geçen öğrencilere bayrak-flama devir teslimi gerçekleşti. Mezuniyet Töreni Öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.