Erasmus + Programı kabul edilen projeleri tanıtıldı

Gündem 08.10.2019 - 17:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Erasmus + Programı kabul edilen projeleri tanıtıldı

Avrupa Birliği Başkanlığı, AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı Erasmus + Programı mesleki eğitim stratejik ortaklıklar faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çağrısı döneminde; ‘Çoban Köprüsü’ ve ‘Yeni Bakım Yaklaşımları Geliştirme’ projeleri kabul edildi.   Yeni Bakım Yaklaşımları Geliştirme’ projesi; Alzeimer olan hastalara yönelik yeni bakım yöntemleri geliştirerek onlara daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamayı amaçlıyor. Proje, Burdur Valiliği koordinatörlüğünde, Burdur Huzurevi Yaptırma ve Yardımlaşma Derneği ve Burdur İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında geliştirildi. Slovenya, İspanya ve Portekiz olmak üzere 3 yabancı ortağı bulunan proje, 146 bin Euro bütçeye sahip.   ‘Çoban Köprüsü’ projesi; İl Tarım Müdürlüğü'nün koordinasyonunda; Valilik, MAKÜ ve Burdur Ziraat Odası ile Yunanistan, İspanya ve Sırbistan’dan oluşan yabancı ortaklara sahip. Proje ile; çobanlık mesleğine farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır.

Avrupa Birliği Başkanlığı, AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı Erasmus + Programı mesleki eğitim stratejik ortaklıklar faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çağrısı döneminde; ‘Çoban Köprüsü’ ve ‘Yeni Bakım Yaklaşımları Geliştirme’ projeleri kabul edildi.

 

Yeni Bakım Yaklaşımları Geliştirme’ projesi; Alzeimer olan hastalara yönelik yeni bakım yöntemleri geliştirerek onlara daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamayı amaçlıyor. Proje, Burdur Valiliği koordinatörlüğünde, Burdur Huzurevi Yaptırma ve Yardımlaşma Derneği ve Burdur İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında geliştirildi. Slovenya, İspanya ve Portekiz olmak üzere 3 yabancı ortağı bulunan proje, 146 bin Euro bütçeye sahip.

 

‘Çoban Köprüsü’ projesi; İl Tarım Müdürlüğü'nün koordinasyonunda; Valilik, MAKÜ ve Burdur Ziraat Odası ile Yunanistan, İspanya ve Sırbistan’dan oluşan yabancı ortaklara sahip. Proje ile; çobanlık mesleğine farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.