ERASMUS ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNDE

Gündem 08.02.2016 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNDE

ANTALYA’DA ERASMUS ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNDE
Türkiye, Polonya ve Romanya’dan 55 öğrenci Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. “Dünya Gençleri Antalya’da Oryantiring ile buluşuyor” projesi kapsamında Antalya’ya gelen öğrenciler Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Türkiye Ulusal Ajansı’nın Erasmus programı kapsamında Ankara Yenimahalle Belediyesi ile Kanyon Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü’nün birlikte yürüttüğü proje çerçevesinde Antalya’ya gelen Polonya ve Romanya’dan 11’er Türkiye’den 33 olmak üzere toplam 55 öğrenci, Muratpaşa Belediyesi’nin Veteriner İşleri Müdürlüğü tesislerine tam not verdi. HAYVAN SAHİPLENDİLER Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Polonya, Romanya ve Türkiye’den katılan öğrenciler, Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sokak Hayvanları’nın klinikte veteriner hekimler tarafından gerekli tıbbi kontroller yapıldıktan sonra kısırlaştırıldığını belirten Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Sokak hayvanlarına aşılama ve küpeleme işleminin yanı sıra saldırgan, hasta ya da sakat olanlara sürekli bakım yapılıyor. Kontrol ve bakımları yapılan hayvanlar sahiplendiriliyor. Sahiplendirilme yapılamayan hayvanlar yasa gereği doğaya bırakılıyor” dedi. Türk öğrencileri ise; Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki bazı hayvanları sahiplendi.
ANTALYA’DA ERASMUS ÖĞRENCİLERİ SOKAK HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİNDE

Türkiye, Polonya ve Romanya’dan 55 öğrenci Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

“Dünya Gençleri Antalya’da Oryantiring ile buluşuyor” projesi kapsamında Antalya’ya gelen öğrenciler Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Türkiye Ulusal Ajansı’nın Erasmus programı kapsamında Ankara Yenimahalle Belediyesi ile Kanyon Gençlik ve Doğa Sporları Kulübü’nün birlikte yürüttüğü proje çerçevesinde Antalya’ya gelen Polonya ve Romanya’dan 11’er Türkiye’den 33 olmak üzere toplam 55 öğrenci, Muratpaşa Belediyesi’nin Veteriner İşleri Müdürlüğü tesislerine tam not verdi.

HAYVAN SAHİPLENDİLER

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Polonya, Romanya ve Türkiye’den katılan öğrenciler, Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sokak Hayvanları’nın klinikte veteriner hekimler tarafından gerekli tıbbi kontroller yapıldıktan sonra kısırlaştırıldığını belirten Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Sokak hayvanlarına aşılama ve küpeleme işleminin yanı sıra saldırgan, hasta ya da sakat olanlara sürekli bakım yapılıyor. Kontrol ve bakımları yapılan hayvanlar sahiplendiriliyor. Sahiplendirilme yapılamayan hayvanlar yasa gereği doğaya bırakılıyor” dedi. Türk öğrencileri ise; Muratpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ndeki bazı hayvanları sahiplendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.