Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete giriyor

06.05.2019 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete giriyor

“Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” engelli çocuklarımız ve ailelerinin hizmetinde
Burdur Merkeze bağlı Askeriye Köyü’nde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmete açılan “Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” alanında uzman meslek elemanları ve sağlık personeli gözetiminde 6-18 yaş arası zihinsel engelli çocuklarımıza gündüzlü olarak hizmet vermeye devam etmektedir.   9 bakım personeli, 3 hemşire, 1 psikolojik danışman ve 18 yardımcı personel ile hizmet verilen merkezde, çeşitli aktivitelerle günlük yaşam programları uygulanmaktadır.   Ayrıca merkezde engellilerimize yönelik müzik ve resim atölyesi, tiyatro, halk oyunları, drama, ebru vb. etkinlik ve çalışmalara da yer verilecektir.Halk Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülecek çalışmalar kapsamında, usta öğreticiler tarafından açılacak kurslarla engelli çocuklarımızın el becerilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar da planlanmaktadır.   Hafta içi mesai saatleri içerisinde gündüzlü bakım hizmeti verecek, engelli ailelerimize nefes olacak “Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimize” bütün ilgili vatandaşlarımızı bekliyoruz.   BURDUR VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 
“Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” engelli çocuklarımız ve ailelerinin hizmetinde

Burdur Merkeze bağlı Askeriye Köyü’nde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmete açılan “Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” alanında uzman meslek elemanları ve sağlık personeli gözetiminde 6-18 yaş arası zihinsel engelli çocuklarımıza gündüzlü olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

 

9 bakım personeli, 3 hemşire, 1 psikolojik danışman ve 18 yardımcı personel ile hizmet verilen merkezde, çeşitli aktivitelerle günlük yaşam programları uygulanmaktadır.

 

Ayrıca merkezde engellilerimize yönelik müzik ve resim atölyesi, tiyatro, halk oyunları, drama, ebru vb. etkinlik ve çalışmalara da yer verilecektir.Halk Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülecek çalışmalar kapsamında, usta öğreticiler tarafından açılacak kurslarla engelli çocuklarımızın el becerilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar da planlanmaktadır.

 

Hafta içi mesai saatleri içerisinde gündüzlü bakım hizmeti verecek, engelli ailelerimize nefes olacak “Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimize” bütün ilgili vatandaşlarımızı bekliyoruz.

 

BURDUR VALİLİĞİ

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.