ENGELLİLERE MÜJDE; “ENGELLİLER İÇİN ARAÇ ALINIYOR”

Gündem 04.12.2015 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ENGELLİLERE MÜJDE; “ENGELLİLER İÇİN ARAÇ ALINIYOR”

Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için düzenlenen yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, BARO Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı jandarma Albay Tayfun Dündar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı. Gecede konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü denetiminde olan ve Burdur Valiliği tarafından aldığımız bir ödülü sizinle paylaşma istiyorum. Bugün aldığımız ödül çok manidar. Burdur Belediyesi hizmet binasının erişebilirlik anlamında bütün engelli dostlarımızın kolaylıkla ulaşabildiği bir yer olduğu için ödüle layık görüldük. Bu anlamda engelli dostlarımızı ne kadar önemsediğimiz bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bir müjdeyi daha sizinle paylaşmak istiyorum. Biz engelsiz bir yaşam için engelli dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına engelli vatandaşlarımız için bir araç alımı yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ulaşamadığı, gidemediği bir yere ulaştırmak için araç alımı yapıyoruz. İstediğiniz zaman sizin hizmetinizde olacak. Burdur Belediyesi olarak sadece 3 Aralık’ta değil her zaman sizin yanınızda olduğunuzu hatırlatmak istiyorum” diye konuştu Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.
Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelliler ve aileleri için düzenlenen yemekte engelliler gönüllerince eğlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından kentteki engelli vatandaşlar ve aileleri için yemek düzenlendi. Serenler Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Garnizon Komutanı Piyade Albay Metin Karagöz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Eşi Hülya Ercengiz, BARO Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı jandarma Albay Tayfun Dündar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye meclis üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

Gecede konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü denetiminde olan ve Burdur Valiliği tarafından aldığımız bir ödülü sizinle paylaşma istiyorum. Bugün aldığımız ödül çok manidar. Burdur Belediyesi hizmet binasının erişebilirlik anlamında bütün engelli dostlarımızın kolaylıkla ulaşabildiği bir yer olduğu için ödüle layık görüldük. Bu anlamda engelli dostlarımızı ne kadar önemsediğimiz bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bir müjdeyi daha sizinle paylaşmak istiyorum. Biz engelsiz bir yaşam için engelli dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına engelli vatandaşlarımız için bir araç alımı yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ulaşamadığı, gidemediği bir yere ulaştırmak için araç alımı yapıyoruz. İstediğiniz zaman sizin hizmetinizde olacak. Burdur Belediyesi olarak sadece 3 Aralık’ta değil her zaman sizin yanınızda olduğunuzu hatırlatmak istiyorum” diye konuştu

Yemeğin ardından engelli vatandaşlar çalan müzik eşliğinde gönüllerince bir gece yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.