Engelliler Günü'nde skandal "asansör"

Yaşam 03.12.2017 - 22:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Engelliler Günü'nde skandal "asansör"

Engelliler Günü'nde Sandıklı'da skandal "asansör" görüntüsü
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Hükümet Konağı önünde hoş olmayan bir görüntü kayıtlara geçti. 3 yıldır arızalı olmasına rağmen yapılmayan engelli asansörü vatandaşların tepkisine neden oldu. Sandıklı Hükümet Konağı girişinde bulunan ve bir metrelik yükseklik ve altı basamaklı merdiven için yapılan engelli asansörü 3 yıldır arızalı. Asansör 2 Ekim 2015 yılında altı yaşındaki Macit Can Uğur isimli çocuğun asansöre sıkışması sonucu yapılan müdahalede zarar gördü ve arızalandı. Aradan geçen 3 yıllık zamanda asansör ne tamir edildi ne de kaldırılarak yerine engelli rampası yapıldı. Asansör tamir edilmek yerine tel örgü ile kapatıldı. Bu duruma gören vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.
Engelliler Günü'nde Sandıklı'da skandal "asansör" görüntüsü

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Hükümet Konağı önünde hoş olmayan bir görüntü kayıtlara geçti. 3 yıldır arızalı olmasına rağmen yapılmayan engelli asansörü vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sandıklı Hükümet Konağı girişinde bulunan ve bir metrelik yükseklik ve altı basamaklı merdiven için yapılan engelli asansörü 3 yıldır arızalı. Asansör 2 Ekim 2015 yılında altı yaşındaki Macit Can Uğur isimli çocuğun asansöre sıkışması sonucu yapılan müdahalede zarar gördü ve arızalandı. Aradan geçen 3 yıllık zamanda asansör ne tamir edildi ne de kaldırılarak yerine engelli rampası yapıldı. Asansör tamir edilmek yerine tel örgü ile kapatıldı. Bu duruma gören vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.