ENGELLİ ESKİ AMİGO ADLİYE ÖNÜNDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ENGELLİ ESKİ AMİGO ADLİYE ÖNÜNDE İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

NTALYASPOR’UN ESKİ ENGELLİ AMİGOSU, ENGELLİ MOTOSİKLETİNİN ÜZERİNDE TABANCA VE POMPALI TÜFEKLE İNTİHAR GİRİMİNDE BULUNDU
Antalya’nın Aksu ilçesindeki evinin bahçesine izinsiz sondaj kuyusu açtığı için hapis cezası alan Antalyaspor’un eski amigosu engelli Kazım Toral, adliye önünde tabanca ve pompalı tüfekle intihar giriminde bulundu.Edinilen bilgiye göre 1991 yılında çıkan bir olayda yaralanması sonucu belden aşağısı tutmayan Antalyaspor’un eski amigosu Kazım Toral, geçen yıl Aksu ilçesindeki evinin bahçesini suladığı için ASAT tarafından suyu kesildi. Daha sonra bahçeyi sulamamak şartıyla su açılırken, Toral bu kez bahçeye sondaj kuyusu açtırdı. Bir süre sonra ekipler tarafından kuyunun kaçak açıldığı iddiasıyla Toral’a ceza kesildi. 3 ayda aldığı 500 TL ile cezayı ödeyemeyen Toral, ASAT tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme Toral’ı cezayı ödemediği için 2 bin TL para cezasına çarptırdı. Para cezasını ödeyemeyen Toral’a bu kez hapis cezası verildi. TÜFEK ATEŞ ALMADIBelden aşağısı tutmayan ve cezaevinde yatamayacağını ileri sürerek bugün saat 11.30 sıralarında özürlü motosikletiyle geldiği Antalya Adliyesi'nin bulunduğu Dumlupınar Bulvarı yan yolunda tabanca ile havaya 4-5 kez ateş eden Toral, daha sonra başına dayadığı pompalı tüfeğin tetiğini çekti fakat silah ateş almadı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla adliye önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı.Olay yerine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Deniz ile daha önceden kendisini tanıyan ve adliyede görev yapan kadın gazeteci, yaklaşık yarım saat boyunca Toral'ı ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının sonuç vermesiyle engelli amigo Toral önce pompalı tüfeğini, sonra da tabancasını teslim etti. Polisler tarafından özürlü motosikletinden indirilen Toral, sorunun çözülmesi için adliye binasına götürüldü.Çevredeki vatandaşlar ise olayı meraklı gözlerle izledi."İFADE VERMEK İÇİN YOLLARDA ÖLECEĞİM"İntihar etmek isteyen engelli Kazım Toral, "Antalya Adliyesi'nde başsavcı vekili ile görüştüm. Savcıya şunları söyledim: 'Bir yüzde 95 engelli insanın böyle karakollara ifadeye çağırıp mahkemelerde sürüm sürüm süründürmek ne kanuna yakışır, ne de insanlığa yakışır. Bunları bir fezleke yapıp meclise sunun'. Çünkü ben bıktım. Sadece kaçak su kullandım diye bu kadar mahkemeye gelip gitmek sizce reva mı? Ben yarı yatalağım. Buraya gelmek için yarı yolda ölmeyeyim diye doping ilaçları aldım. Yolda öleceğim ifade vermek için. Bu mu reva?" dedi.Toral, ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 
NTALYASPOR’UN ESKİ ENGELLİ AMİGOSU, ENGELLİ MOTOSİKLETİNİN ÜZERİNDE TABANCA VE POMPALI TÜFEKLE İNTİHAR GİRİMİNDE BULUNDU

Antalya’nın Aksu ilçesindeki evinin bahçesine izinsiz sondaj kuyusu açtığı için hapis cezası alan Antalyaspor’un eski amigosu engelli Kazım Toral, adliye önünde tabanca ve pompalı tüfekle intihar giriminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre 1991 yılında çıkan bir olayda yaralanması sonucu belden aşağısı tutmayan Antalyaspor’un eski amigosu Kazım Toral, geçen yıl Aksu ilçesindeki evinin bahçesini suladığı için ASAT tarafından suyu kesildi. Daha sonra bahçeyi sulamamak şartıyla su açılırken, Toral bu kez bahçeye sondaj kuyusu açtırdı. Bir süre sonra ekipler tarafından kuyunun kaçak açıldığı iddiasıyla Toral’a ceza kesildi. 3 ayda aldığı 500 TL ile cezayı ödeyemeyen Toral, ASAT tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme Toral’ı cezayı ödemediği için 2 bin TL para cezasına çarptırdı. Para cezasını ödeyemeyen Toral’a bu kez hapis cezası verildi. 

TÜFEK ATEŞ ALMADI
Belden aşağısı tutmayan ve cezaevinde yatamayacağını ileri sürerek bugün saat 11.30 sıralarında özürlü motosikletiyle geldiği Antalya Adliyesi'nin bulunduğu Dumlupınar Bulvarı yan yolunda tabanca ile havaya 4-5 kez ateş eden Toral, daha sonra başına dayadığı pompalı tüfeğin tetiğini çekti fakat silah ateş almadı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla adliye önüne çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı.
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Deniz ile daha önceden kendisini tanıyan ve adliyede görev yapan kadın gazeteci, yaklaşık yarım saat boyunca Toral'ı ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının sonuç vermesiyle engelli amigo Toral önce pompalı tüfeğini, sonra da tabancasını teslim etti. Polisler tarafından özürlü motosikletinden indirilen Toral, sorunun çözülmesi için adliye binasına götürüldü.
Çevredeki vatandaşlar ise olayı meraklı gözlerle izledi.

"İFADE VERMEK İÇİN YOLLARDA ÖLECEĞİM"
İntihar etmek isteyen engelli Kazım Toral, "Antalya Adliyesi'nde başsavcı vekili ile görüştüm. Savcıya şunları söyledim: 'Bir yüzde 95 engelli insanın böyle karakollara ifadeye çağırıp mahkemelerde sürüm sürüm süründürmek ne kanuna yakışır, ne de insanlığa yakışır. Bunları bir fezleke yapıp meclise sunun'. Çünkü ben bıktım. Sadece kaçak su kullandım diye bu kadar mahkemeye gelip gitmek sizce reva mı? Ben yarı yatalağım. Buraya gelmek için yarı yolda ölmeyeyim diye doping ilaçları aldım. Yolda öleceğim ifade vermek için. Bu mu reva?" dedi.
Toral, ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.