Engelli yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2019 - 19:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Engelli yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Engelli yaşlı adam yangında hayatını kaybetti
Burdur merkeze bağlı Düğer köyünde çıkan yangında engelli bir kişi dumandan etkilenerek yaşamını yitirdi.  Merkeze bağlı Düğer köyünde meydana gelen ev yangınında evde bulunan yatalak haldeki 85 yaşındaki Veli Özkan çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatı kaybetti. Alınan bilgiye göre, engelli ve yatalak olarak evinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Veli Özkan’ın evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Özkan’ı kurtarmak için eve girmeye çalışan köylüler, yükselen alevler nedeniyle mutfak tüpünün patlamasıyla eve giremedi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmesine rağmen Özkan’ın dumandan etkilenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili jandarma ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemi alırken, Burdur Cumhuriyet Savcılığı yangın yerinde soruşturma başlattı. 
Engelli yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Burdur merkeze bağlı Düğer köyünde çıkan yangında engelli bir kişi dumandan etkilenerek yaşamını yitirdi. 
Merkeze bağlı Düğer köyünde meydana gelen ev yangınında evde bulunan yatalak haldeki 85 yaşındaki Veli Özkan çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatı kaybetti. Alınan bilgiye göre, engelli ve yatalak olarak evinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Veli Özkan’ın evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Özkan’ı kurtarmak için eve girmeye çalışan köylüler, yükselen alevler nedeniyle mutfak tüpünün patlamasıyla eve giremedi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmesine rağmen Özkan’ın dumandan etkilenerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili jandarma ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemi alırken, Burdur Cumhuriyet Savcılığı yangın yerinde soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.